Goedkope fietsen en damesfietsen kunnen ook veilig zijn

damesfietsFietsen is één van onze favoriete hobby’s, en wordt ook bij ons steeds populairder. Het aanbod fietsen was dan ook nooit groter. Fietsen zijn er vandaag in alle soorten, modellen, kleuren en prijsklassen. Ben je aan een nieuwe fiets toe, en kies je in de eerste plaats voor een veilige en duurzame fiets zonder je blauw te betalen? Dat is vandaag geen probleem. Goedkope fietsen en damesfietsen zijn vandaag gemakkelijk te vinden. Waar kopen we onze goedkope fietsen en damesfiets, en op wat moeten we zéker letten om een veilige, duurzame en toch goedkope damesfiets aan te schaffen?

Nieuwe fietsen zijn doorgaans duur, maar een kwalitatieve en veilige (dames)fiets moet niét noodzakelijk duur zijn. Ben jij op zoek naar zo’n veilige en goedkope fietsen, in het bijzonder een damesfiets? Dan heb je heel wat mogelijkheden om jouw zoektocht tot een goed einde te brengen.

Damesfiets: erg comfortabel

Een damesfiets biedt zowel mannen als vrouwen heel wat fietscomfort. Zijn lagere instap, zijn comfortabel en ruim zadel en zijn lager gewicht doen vele fietsfanaten voor een damesfiets kiezen. En kwalitatieve damesfietsen, hoeven zéker niet duur te zijn.

Een nieuwe en goedkope fiets koop je online

Neem voor jouw goedkope damesfiets zéker een kijkje op internet. Er zijn vandaag een resem gespecialiseerde websites die een ruim aanbod fietsen presenteren uit de meest uiteenlopende prijsklassen. Een goedkope fiets online kopen biedt ons het bijkomende voordeel dat we voordelig een nieuwe fiets kunnen kopen. Wie kijkt en vergelijkt vind online veruit de goedkoopste én nieuwe (dames)fiets. Op deze manier kunnen we tot 200 en zelfs meer euro besparen.

Goedkoopste en toch duurzaamste damesfiets

De absoluut goedkoopste damesfiets is ongetwijfeld de Redy Loire Lady. Deze goedkope damesfiets heeft een frame uit duurzaam staal, met een hoogte van 57 inch, en een standaard wielmaat van 28 inch. Dat het hier zeker geen minderwaardige fiets betreft, wordt extra in de verf gezet door zijn dubbelwandige velgen uit aluminium, zijn comfortabele en veilige achteruittraprem en zijn goed zichtbare LED- verlichting. Uit veiligheidsoverwegingen werd deze Redy Loire Lady
uitgerust met een volledig gesloten kettingkast, en de ketting zélf is er een uit roestvrij staal. Deze goedkope damesfiets is verkrijgbaar in blauw, wit en zwart. Deze Redy Loire Lady is een veilige en duurzame damesfiets zonder onnodige toeters en bellen, voor een opvallend lage prijs.

Richtprijs Redy Loire Lady damesfiets: vanaf 169 euro.

Andere goedkope damesfietsen

Deze Ridley Loire Lady is niet de enige goedkope damesfiets, maar hij is wél veruit de goedkoopste:

  • City Damesfiets: Kwaliteitsfiets met zes versnellingen voor 199 euro.
  • Exodus Voyager: Deze damesfiets heeft men vanaf 249 euro. Deze Exodus is uitgerust met zeven versnellingen.

Extra tips bij aankoop (dames)fiets

Bij de aankoop van onze goedkope (dames)fiets moeten we met enkele belangrijke factoren
rekening houden:

Fietsmaat: voor ons fietscomfort is het kiezen van de juiste fietsmaat uiteraard van groot belang. Onze lichaamslenge komt overeen met de volgende fietsmaat:1,55 tot 1,65 meter (48/49), 1,645 tot 1,72 (53/54), 1,72 tot 1,80 (56/57) en 1,80-1,90 (60/61). Banden: kies zowel voor jouw veiligheid als fietscomfort bij voorkeur fietsbanden met een zo diep mogelijk profiel.

Tweedehandse damesfiets

Nog een mogelijkheid om je een goedkope damesfiets aan de schaffen, is de tweedehandsmarkt. Ook hier zijn goede zaken te doen en kunnen we dikwijls voor een prikje een
goede en zéker goedkope damesfiets kopen. We moeten hier zéker oppassen voor een miskoop. Het betreft hier immers geen nieuwe fietsen, en jouw keuze is eerder beperkt. En wie weet haal je met jouw tweedehands damesfiets geen gestolen exemplaar én een heleboel problemen in huis…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,