Goedkope combi- magnetron doet ons extra geld besparen

MagnetronMeer en meer keukens zijn uitgerust met een magnetron. Een magnetron is een handig keukenapparaat dat ons heel wat diensten bewijst en het werk in de keuken zoveel lichter maakt. Ben je op zoek naar de meest geschikte magnetron, maar heb je het moeilijk om je definitieve keuze te maken? Niet zo verwonderlijk, want met het steeds populairder worden van de magnetron, is het aanbod uitgebreider dan ooit. Welke soorten magnetrons zijn momenteel beschikbaar, en wanneer kiezen we voor een (goedkope) combi- magnetron?

Een magnetron is steeds nadrukkelijker aanwezig in de keuken, maar toch wordt er aan zijn aankoop weinig aandacht besteed. Té weinig misschien, want met de juiste
informatie en advies halen we veel meer uit onze magnetron, en mits vergelijken kunnen we nog geld besparen ook. Voor een hoger gebruikscomfort is de nieuwwe generatie magnetrons met allerlei opties uitgerust. Dat maakt onze keuze er uiteraard niet eenvoudiger op. Op wat moeten we letten om de meest geschikte magnetron te kopen?

Solo- magnetron voordelig én gebruiksvriendelijk?

Welke type magnetron draagt uiteindelijk je voorkeur weg, een solo- magnetron of zijn combi- broertje? Bepaal eerst je budget dat je aan jouw nieuwe magnetron wil besteden, en hou je daar aan. Een solo- magnetron is goedkoper in aanschaf en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Daartegenover staat wel dat hij over weinig of geen extra’s beschikt. Met deze solo- magntron zijn we alleen in staat om op te warmen. Sommige standaard magnetrons zijn uitgerust met een crispfunctie, waarmee we bijvoorbeeld onze pizza een knapperig korstje kunnen bezorgen.

Combi- magnetron voor veelzijdig gebruik

Een combi- magnetron biedt ons zoveel meer mogelijkheden. Voor de vele extra’s moeten we uiteraard betalen. Een combi- magnetron is dan ook heel wat duurder in aankoop, maar dit toestel kan dan ook alle keukenwerkjes aan. Die meerprijs wordt goed gemaakt door zijn complete uitrusting met een oven en een grill, opties waarmee een vrijstaande oven is uitgerust. Met onze keuze voor een combi- magnetron wordt de aankoop van zo’n vrijstaande oven meteen overbodig. Een combi- magnetron zorgt er voor dat de smaak en de voedingswaarde van ons voedsel maximaal behouden blijven.

Kies het juiste vermogen voor je magnetron

Naast het type magnetron is ook de keuze voor het juiste vermogen belangrijk. De meerderheid der magnetrons beschikken over een vermogen dat varieert tussen 750 en 1000 watt. Dat is ruimschoots voldoende te ontdooien en op te warmen. Magnetrons zijn er in verschillende inhoudscategoriën. De keuze van de inhoud van onze magnetron hangt in belangrijke mate af van onze verwachtingen, en van het aantal personen in ons gezin.

Stoommagnetrons laatste nieuwigheid

Voor een groter gebruiksgemak, zijn de jongste generatie magnetrons uitgerust met een groot LCD- scherm, waarop je alle nodige gegevens als tijd en temperatuur gemakkelijk kan aflezen. Vanwege zijn grotere mogelijkheden en zijn besparing aan ruimte (en geld dankzij zijn vele opties) wordt de combi- magnetron steeds populairder. Laatste snufje in magnetronland is een toestel met stoomfunctie. Hier wordt ons voedsel verwarmd met behulp van stoom, waardoor smaak en voedingswaarde maximaal worden behouden. Staat je magnetron binnen het bereik van kinderhandjes, dan is de magnetron met kinderbeveiliging zeker aan te raden.

  • Richtprijzen standaard magnetron: vanaf 79 euro voor magnetron met inhoud van 22 liter.
  • Richtprijzen combi- magnetron: vanaf 108 euro voor magnetron met inhoud van 28 liter en grill.
  • Richtprijzen combi- magnetron: vanaf 227 euro voor magnetron met inhoud van 37 liter en grill.
  • Richtprijzen combi- magnetron: vanaf 494 euro voor magnetron met inhoud van 42 liter en grill.
  • Richtprijzen combi- magnetron: vanaf 319 euro voor magnetron met inhoud van 44 liter en grill.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,