Goedkope autoverzekering: de kilometerverzekering

Kocht jij zopas een nieuwe auto en moet je een autoverzekering afsluiten of overweeg je van autoverzekeraar te veranderen? Kijken en vergelijken loont ook hier. Het kiezen van de autoverzekering met de beste prijs/kwaliteitsverzekering is zeker niet gemakkelijk. Er zijn een flink aantal verzekeraars in ons land actief . Allemaal met eigen formules en tarieven zodat je als consument er nog moeilijk wijs uit geraakt. Het kiezen van de beste en goedkoopste autoverzekering hangt van zovele factoren af dat een prijssimulatie een oplossing kan bieden. Zo’n prijssimulator vind je de meeste websites van verzekeraars die autoverzekeringen aanbieden. Eén van de meest recente aanbiedingen op het vlak van autoverzekeringen is de verzekering per gereden kilometer.

De kilometerverzekering van Corona Direct is voordelig van ruim de helft van onze autobestuurders die bij deze online verzekeraar nog eens 3000 gratis kilometer er bovenop krijgen

De kilometerverzekering van Corona Direct is voordelig van ruim de helft van onze autobestuurders die bij deze online verzekeraar nog eens 3000 gratis kilometer er bovenop krijgen

De kilometerverzekering is, zoals de naam het zelf suggereert, een autoverzekering waarvan de prijs hoofdzakelijk afhangt van de afgelegde kilometers. Maar voor wie is zo’n kilometerverzekering het meest interessant? Zoals deze verzekeringsformule al laat vermoeden is deze kilometerverzekering vooral geschikt voor die autobestuurders die jaarlijks weinig kilometers afleggen. Dan spreken we minder dan 15000 kilometer per jaar. Voor je zo’n kilometerverzekering afsluit moet je dus weten hoeveel kilometer je jaarlijks aflegt.

De kilometerverzekering van Corona Direct

De kilometerverzekering van Corona Direct is extra voordelig, en dit voor iedereen die minder dan 15.000 km per jaar rijdt. Dat is ruim de helft van alle Belgische automobilisten. En voor wie echt weinig rijdt, tot gemiddeld 10000 kilometer per jaar, is zo’n kilometerverzekering extra voordelig, zo gemiddeld 50%!  En met de kilometerverzekering van Corona Direct doe je extra voordeel. Je verzekeringspremie wordt uiteraard vooraf berekend aan de hand van het aantal kilometers dat je jaarlijks denkt te rijden. Na één jaar word je kilometerstand gecontroleerd en verminderd met 3000 kilometer. Die krijg je dus gratis. Reed je  minder kilometer dan je vooraf opgaf, dan krijg je geld terug. Legde je meer kilometers af als afgesproken, dan zal men je verzekeringspremie opnieuw berekenen met het aantal afgelegde kilometers als basis.

Bij het afsluiten van iedere verzekering, ook van een autoverzekering per afgelegde kilometer moet je enkele belangrijke zaken goed in het oog houden. Dat is onder meer het geval met de dekking van je kilometerverzekering. Met de kilometerverzekering weet je onmiddellijk of je voordeel doet in vergelijking met een klassieke autoverzekering.

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Alles, van het aanvragen van een prijsofferte tot het afsluiten van je verzekering en het behandelen van eventuele schadedossiers verloopt bij Corona Direct uitsluitend online,waardoor alle tussenpersonen worden uitgeschakeld.

Corona Direct heeft ook voordelige woning-, uitvaart-, hospitalisatie-, familiale en hondenverzekeringen.

Autoverzekeringen vergelijken

Ook bij autoverzekeringen met kilometervergoeding  doe je er goed aan de aanbiedingen van de talrijke verzekeringsmaatschappijen met mekaar te vergelijken. Dankzij internet is dat kinderspel. Op de websites van de grootste verzekeraars beschik je over een gratis simulator waarmee je de de premies van de verschillende aanbieders gemakkelijk kunt vergelijken.

Extra tip

Jij wil toch ook van de 3000 gratis kilometers van Corona Direct profiteren? Je bent er amper één muisklik van verwijderd. Uitsluitend via onderstaande website weet je onmiddellijk hoeveel je profijt doet met de kilometerverzekering van Corona Direct!

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , ,