Goedkoop op vakantie met Neckermann stunt van de dag

Als gevolg van de aanhoudende economische crisis zit de populariteit voor budgetreizen en budgetvakanties sterk in de lift. We willen dan wel besparen op ons vakantiebudget maar zeker niet inboeten aan het nodige comfort en vakantieplezier. Dat kan best met de ‘Stunt van de dag’ van Neckermann die dagelijks op zoek gaat naar interessante vakantiebestemmingen aan échte stuntprijzen. Eenvoudig door je te registreren op Neckermann.be krijg je voortaan dagelijks de grootste vakantiestunts van de dag in je mailbox. Je uiteindelijke keuze is dan aan jou…

Zonder (financiële) zorgen genieten van een goedkope vakantie? Dat kan beslist met de ‘Stunt van de dag’ van reisorganisatie Neckermann!

Met deze bijzonder succesvolle actie ‘Stunt van de dag‘ geniet je bij Neckermann van de laagste prijsgarantie, en dat op zowat alle bestemmingen gaande van de populaire citytrips en kortbij vakanties tot zon- en skivakanties en zelfs verre (exotische) vakantiebestemmingen.

Goedkoop je batterijen opladen

Wil je geregeld je batterijen opladen zonder je daar blauw voor te moeten betalen?  Dan moet je ongetwijfeld een account aanmaken en kennismaken met de ‘Stunt van de dag’ van touroperator Neckermann. Deze ‘Stunt van de dag’ geldt zowel voor vlieg- en autovakanties als voor de populaire citytrips. Met hun actie ‘Stunt van de dag’ garandeert Neckermann je zonder twijfel de laagste prijsgarantie. Bij Neckermann kan je sowieso altijd terecht voor de goedkoopste vakanties naar de meest uiteenlopende bestemmingen, maar met zijn ‘Stunt van de dag’ gaat Neckermann nog onder deze goedkope prijzen.

Goedkoopste voor alle vakanties en bestemmingen

Deze ‘Stunt van de dag ‘ van Neckermann is verre van een publiciteitsstunt. Dat werd recent nog onderstreept door de resultaten van een grootschalig onderzoek dat door verbruikersorganisatie Testaankoop werd uitgevoerd. Neckermann kwam daarbij voor alle soorten vakanties en reisbestemmingen met voorsprong als goedkoopste reisorganisator uit de bus.

Dagelijks nieuwe promoties

Een goedkope vakantie boeken is de dag van vandaag lang niet ze eenvoudig dan het er uit ziet. Kies je voor een lastminute of voor een vroegboek korting? Het aanbod is groot en ondoorzichtig, en dat maakt het vergelijken van de verschillende reisorganisatoren met hun bestemmingen en prijzen haast onmogelijk. Wil je zowel vlug als goedkoop naar je favoriete vakantiebestemming, dan is dat niettemin toch nog mogelijk. Met zijn ‘Stunt van de dag’ verlost Neckermann je van al dat voorbereidingswerk, zodat je zich volop kan concentreren op je komende vakantie. Het aanbod bestemmingen en soorten vakanties was nooit groter, maar met de ‘Sunt van de dag’ geniet je bij Neckermann van gegarandeerd de goedkoopste kortbij- en veraf vakantie. Zelfs een exotische vakantie naar bijvoorbeeld Mexico behoort met de ‘stunt van de dag’ van Neckermann beslist tot de mogelijkheden.

Zelfs een tot ieders verbeelding sprekende vakantie in het kleurrijke Mexico kan je met de ‘Stunt van de dag’ relatief goedkoop boeken bij Neckermann!

  • Populaire vakantiebestemmingen:  als stunt van de dag zijn ongetwijfeld Turkije, Tunesië, Tenerife, Egypte en Marokko. Maar dat is ook het geval met exotische reisbestemmingen als Mexico, Cuba of de Dominicaanse Republiek. Wie er vlug en op het allerlaatste moment voor even of voor een langere periode tussenuit wil en zich daar niet wil aan blauw betalen, moet dagelijks de ‘Sunt van de dag’ van Neckermann nagaan. Daar maak je dagelijks kennis met alle mogelijke vakantiebestemmingen aan échte stuntprijzen.
  • Volwaardige vakanties: de vakanties die Neckermann je dagelijks voorstelt met zijn ‘Stunt van de dag’ zijn volwaardige vakanties en zeker geen afdankertjes in obscure en oncomfortabele hotelletjes zoals al wel eens meer wordt gesuggereerd.
  • Groot prijsvoordeel: met Neckermanns Stunt van de dag mag je rekenen op een prijsvoordeel die oploopt tot maar liefst 50 procent en meer voor alle populaire vlieg- en autovakantie en citytrip.
  • Overzichtelijk aanbod:is een ander en zeker niet te onderschatten voordeel van deze ‘Stunt van de dag’. Vond je vandaag je gading niet? Geen probleem. Morgen plaatst Neckermann vanaf 8 uur ‘s weer een nieuwe ‘Stunt van de dag’ online.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , ,