Hotelkamerveilingen: goedkoop op vakantie!

In een financiële en economische crisis zoals we die nu beleven, is bezuinigen hét modewoord bij uitstek. We willen allemaal minstens één keer per jaar van een deugddoende vakantie genieten, maar dan wél aan de laagste prijs. Dat resulteert in de sterkte groei van goedkope vakantieaanbieders op het web. Tot hiertoe waren het haast uitsluitend veilingen van vakantiebestemmingen, maar met hotelkamerveilingen is daar recent verandering in gekomen. Hotelkamerveilingen.nl organiseert uitsluitend veilingen van hotelkamers dichtbij en veraf, en is nu ook actief in België. Hoe gaat het bieden op een hotelkamer in zijn werk, en op wat moet je letten om ontgoochelingen te voorkomen? En minstens even belangrijk: betreft het hier wel een betrouwbare website?

Het aantal vakantiegangers dat wacht tot het allerlaatste ogenblik om de goedkoopste vakantiebestemming te kunnen vastleggen, groeit opmerkelijk. Lastminutes zijn hierdoor erg populair, maar het lukt lang niet altijd om via deze weg een goedkope vakantie te boeken. Lukt het je toch, dan zijn er nog steeds de verblijfskosten die het grootste deel van je vakantiebudget opeisen. En dat was nu precies hét bekende gat in die markt die de oprichters van hotelkamerveilingen tijdig ontdekten.  Waarom geen gelijkaardige veilingsite voor (goedkope) hotelkamers? Hun gespecialiseerde website hotelkamerveilingen.nl kende in Nederland zo’n opmerkelijk succes, dat de oprichters de grens over staken en nu zich nu ook op de Belgische vakantiegangers richten. Met haast evenveel succes als in hun thuisland, want ook bij ons wordt de consument steeds prijsbewuster.

 

Goedkope hotels voor alle bestemmingen

Op deze veilingsite kun je niet alleen bieden op goedkope hotels in eigen land, maar voor zowat alle vakantiebestemmingen, veraf en kortbij.  Zo worden er op hotelkamerveilingen hotels aangeboden in Europa, maar ook in Azië,  Amerika, Afrika, Australië en het Midden- Oosten. Je kan hier dus ook koopjes doen voor zowel je citytrip als je kortbij-  , veraf en exotische vakantiebestemmingen.

Goedkope hotelkamers vanaf… één euro  

Bieden op een goedkope hotelkamer is vergelijkbaar met bestaande vakantieveilingsites. Op  hotelkamerveilingen gaat het dus uitsluitend om (goedkope) hotelkamers waar ook ter wereld. Bieden op een voordelige hotelkamer levert geen enkel probleem op. Men  brengt hier vraag en aanbod samen en nadat je een account aanmaakte met profiel en wachtwoord, kun je starten met bieden. Bieden kan hier onbeperkt vanaf… één euro.  Is de tijd verlopen en sta je met het hoogste bod genoteerd, dan is de hotelkamer voor jou. Het aanbod wordt dagelijks aangepast en zijn er eventuele extra kosten aan een verblijf verbonden, dan kun je dat op het aanbod ook lezen. Er wordt ook informatie gegegeven over ligging en comfort van het betrokken hotel. Aanbiedingen van tien euro en minder voor één nacht in bijvoorbeeld een comfortabel Gulden Tulip Hotel zijn lang geen uitzondering.

Oppassen geblazen

Hotelkamerveilingen is een interessante site om voortaan ook een goedkope hotelkamer te boeken. Ga hierbij echter niet lukraak te werk. Zoek eerst een accommodatie die in je reisplannen past en informeer je dan op de site van het hotel zélf, daar zijn dikwijls ook goede, lees goedkope zaakjes te doen. De prijs van sommige voordelige aanbiedingen wordt door de betrokken hotels soms kunstmatig hoog gehouden door er zelf op te bieden. Dat merk je aan het betrokken account dat eerst dergelijk verblijf voor één euro te koop zet om bieders te lokken, om er daarna zélf steeds meer op te bieden. Maar wanneer je hier uit je doppen kijkt, kun je hier wel degelijk goedkope hotelkamers boeken.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,