Goedkoop naar Park Molenheide in hartje Limburg

Vakantiepark Molenheide gelegen in Houthalen- Helchteren in hartje Limburg is bijzonder populair bij vakantiegangers die houden van een ontspannende vakantie in eigen land. Niet verwonderlijk, want Molenheide is een vakantie park voor alle leeftijden, maar zéker voor gezinnen met kinderen. Het is zeker één van de kindvriendelijkste bunga­lowparken in België. Het is er zalig genieten van de schitterende natuur. Molenheide is zowel geschikt voor een korte tussendoorvakantie, als voor een langer verblijf met het gezin of zelfs met de ganse familie. Je vindt er de meest uiteenlopende in- en outdoor attracties, eigentijdse sport- en ontspannings­faciliteiten, talrijke drank- en eetgelegenheden en een uitgebreid animatie­programma voor jong en oud. Je verblijft er in ruime bungalows voorzien van al het nodige comfort. Maar er is meer. Voor een kort- of zelfs een lang verblijf in Molenheide moet je je zeker niet blauw betalen. Hoe vroeger je boekt, hoe groter je voordeel en voortaan zijn de vroegboekkortingen bij Park Molenheide zelfs een gans jaar geldig!

Park Molenheide is gelegen midden de groene provincie Limburg, een geschikte vakantiebestemming om even tot rust te komen

Park Molenheide beschikt over twaalf  bungalows verdeeld in volgens vier comforttypes, met een capaciteit die varieert van vier tot tien personen. Nieuw in dit gevarieerd aanbod zijn de Greenhouses, de Zetha chalets, geschikt voor vier personen. Boek je een verblijf in één van onze 350 vakantie­woningen, dan geniet je dagelijks gratis van het indoor speel­paradijs Kids Valley en het indoor zwem­paradijs Aqua­polis. Je geniet er een jaar lang van een uitgebreid animatieprogramma en tal van workshops.

Vroegboekingen jaar lang geldig

Hoe vroeger je een verblijf in Park Molenheide boekt, hoe groter je vroegboekkorting. Die bedraagt in Molenheide minstens 25 procent. Ze worden nog stukken interessanter wanneer je weet dat deze kortingen in Park Molenheide kunnen gecombineerd worden met de korting voor jonge gezinnen korting of die voor de 55 plussers. Op die manier loopt je korting zelfs op tot 35 procent. En nog een bijkomend voordeel: deze verhoogde kortingen zijn zelfs een gans jaar geldig! En daar blijft het niet bij, want en ook met de klassieke last minute boek je jouw verblijf in Park Molenheide aan écht voordelig!

Park Molenheide is geschikt voor alle leeftijden en vooral voor gezinnen met kinderen

Zo genieten gezinnen en families met minstens één kind tot en met 5 jaar van 5 tot 10 procent korting op de huur van hun bungalow, afhankelijk van de periode. Iedereen vanaf 55 jaar krijgt eveneens een korting van eveneens 5 tot 10 procent op de huur van de bungalow. Deze kortingen zijn cumuleerbaar met de vroegboekkorting.

Alle mogelijke vakantiefaciliteiten

Park Molenheide is ongetwijfeld een van de best uitgeruste vakantieparken van ons land met alle nodige faciliteiten voor jong en oud. Het park is daarenboven bijzonder centraal gelegen op amper vier kilometer van het centrum van Houthalen-Helchteren. Het park beschikt over o.a. een groot overdekt zwemparadijs met een verwarmd zwembad, indoor minigolf, bowling, fietsverhuur, trap-go-cart verhuur en bolderwagen verhuur. Je kan er terecht in verschillende kwaliteitsrestaurants en voor fans van een vlugge hap is er een snackbar, pizzeria, een broodjes- en kant en klare maaltijdservice. De kids kunnen er hun hartje ophalen in het kabouter- en kinderbad, in het glijbaan paradijs, de outdoor speeltuin, en op een kindvriendelijk circuit met mini-auto’s.

Limburg is dé wandel-en fietsprovcie bij uitstek. In de omgeving van Park Molenheide vind je dan ook vele perfect aangelegde en uitstekend onderhouden fiets- en wandelpaden

Molenheide voor fiets- en wandelfanaten

Park Molenheide is tevens een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen. Je beschikt er over perfect aangelegde en onderhouden fiets- wandelpaden dwars door de Limburgse bossen. Molenheide ligt op amper vijftien kilometer van Hasselt, de gezellige jeneverstad en hoofdstad van Limburg.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,