Goedkoop naar Disneyland Parijs met voordelige abonnementen‏

eurodisneyJaar lang gratis toegang tot Disneyland Parijs met voordelige abonnementen!

In Disneyland Parijs is het alle dagen feest. Feesten kost geld, en dat is zéker het geval in dit pretpark met wereldfaam. Toch moet een bezoek aan dit magsiche pretpark zeker niet altijd duur te zijn. Wie kijkt en vergelijkt kan goede zaken doen. Zo zijn er de voordelige promoties die het ganse jaar door het pretpark zélf en de verschillende reisorganisatoren worden georganiseerd. Maar er zijn nog mogelijkheden om voordelig de aparte sfeer van dit pretpark op te snuiven. Hou ook jij van deze unieke sfeer, dan bieden verschillende en voordelige abonnementen wellicht ook voor jou een flinke besparing. Wil je met het voltallige gezin op verschillende tijdstippen van het jaar dit pretpark bezoeken, dan heb jij zo’n voordelig abonnement al vlug terug verdient!

Naast zijn speciale voordeelarrangementen die het pretpark geregeld zijn trouwe bezoekers aanbiedt, zijn er ook nog tal van intressante abonnementen waarmee we heel wat kunnen besparen.

Gratis toegang met Fantasy Jaarpaspoort

Blikvanger tussen de verschillende Disney- abonnementen is ongetwijfeld het voordelige Fantasy Jaarpaspoort dat ons 335 dagen gratis toegang tot het pretpark verleent. Dat is lang niet alles, want houders van deze voordeelpas genieten nog eens een jaar lang van een bijkomend voordeel van 25 procent op toegangstickets voor speciale evenementen als de halloweenavond. Deze pas geeft ook 15 procent korting op tickets voor het dinerspectakel Buffalo Bill’s West Show. Vrienden die ons vergezellen genieten op hun beurt 10 procent korting op hun toegangsticket. Met deze Fantasy Jaarpaspoort heb je gratis parkeermogelijkhedebn.

Prijs Fantasy Jaarpaspoort: 129 euro. Check hier alle actuele prijzen.

Dream Jaarpaspoort

Een andere voordeelarrangement is het Dream Jaarpaspoort, waarmee we 365 dagen gratis toegang tot het pretpark krijgen. Daarnaast krijg je nog eens 50 procent korting op het halloweenspectakel, en 20 procent korting in de Disney Store. In de verschillende restaurants profiteer je met dit Dream Jaarpaspoort van een korting van 10 procent, en geniet je van gratis parkeergelegenheid. Vrienden die je vergezellen krijgen 20 procent vermindering op hun toegangskaartje. Houders van dit Dream Jaarpaspoort krijgen uitnodigingen voor speciale evenementen en genieten tevens van allerlei voordeel in de verschillende Disney Hotels.

Prijs Dream Jaarpaspoort: 179 euro. Check hier alle actuele prijzen.

Gratis voordelen voor houders jaarpaspoorten

Houders van deze voordelige jaarpaspoorten genieten extra voordelen:

  • Gedurende geldigheid jaarpaspoort gratis parkeren.
  • Gratis huren kinderwagen
  • Gratis huren rolstoel
  • Gratis gebruik bagagedepot
  • Gratis gebruik van kennel
  • Gratis aperitief bij alle restaurants met bediening
  • Speciale kortingen in verschillende Disneyhotels
  • Persoonlijke uitnodiging bij exclusieve evenementen


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,