Geniet van een goedkope paasvakantie in center parcs

Breng je de komende paasvakantie in eigen land door? Overweeg dan zeker een kort verblijf in center parcs. In  center parcs is het altijd vakantie, en dit voor alle leeftijden. De volledig gemoderniseerde bungalows zorgen er voor dat in center parcs ook tijdens de paaskantie kunt genieten van een zorgeloze en comfortabele vakantie midden het groen. Wat heeft center parcs dit jaar tijdens de paasvakantie te bieden?

De Turbo Twister

Center parcs laat niets aan het toeval over om zijn gasten  een zo aangename en comfortabel mogelijke vakantie in eigen land te bieden. De bungalows van center parcs kregen een voor een een nieuwe en eigentijdse look en alle faciliteiten waaronder een regendouche en comfortabele boxsprings.

Aqua Mundo Specials

In alle vakantieparken van center parcs is spetterend waterplezier gegarandeerd en ook dit seizoen kan je er weer met enkele verrassende nieuwigheden kennis maken:

 • Turbo Twister: geeft met zijn hoogte van elf meter een extra dimensie aan waterpret. Met de turbo twister stap je op elf meter hoogte in een opblaasband. Daar wacht je een spectaculaire afdaling langs een bijna 160 meter lange glijbaan. Eerst spectaculair omlaag, dan steil omhoog en ten slotte over de finish. Kriebels in je huid verzekerd!

  Het Waterplay House

 • Water Play house: een spannende en verrassende doolhof rijk aan waterobstakels. Watervallen, glijbanen, waterkanonnen en een gigantische omkiepende emmer met 900 liter water bezorgen klein en groot eindeloos veel waterpret.
 • Koraalbaden: in deze avontuurlijke koraalbaden neem je een kijkjeonder water en ontdek je een prachtig snorkelparadijs compleet met tropische vissen en zelfs haaien.
 • In Kempervennen: kun je kennismaken is met een heus ‘Leven in Zee-bad’, waar je alles kan leren over de wereld onder water. Ieder vakantiepark van center parcs kreeg een ander thema. Snorkelplezier verzekerd.
 • Wildwaterbaan en glijbanen: met een spectaculaire en ongeziene waterversnelling die iedereen een spannend wateravontuur bezorgt. Van boven naar beneden en van links naar rechts. Houd je hoofd cool, en… enjoy the ride.

Het ‘Leven in zee bad’ in Center Parcs Kempervennen nabij het Nederlandse Eindhoven

 • Nieuw/ Monkey Splash: hou je van snelheid en hoogte? Dan moet je zeker kennismaken met deze Monkey Splash in Aqua Mundo van De Vossemeren (vanaf zomervakantie). Daar suis je in een razende sneltreinvaart naar beneden. Na deze adrenaline boost brengt deze compleet nieuwe Monkey Splash rechtsreeks naar de wildwaterbaan.
 • Nature & Spa: hou je van rust dan kun je nog altijd terecht in het schitterendeHealth & Beauty Center van center parc. Blaas stoom af in het sauna centrum of in het wellness centrum.  Ontdek ook het solarium en heerlijke warme whirlpools.

Een goedkope Paasvakantie in Center Parcs is:

 • Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
 • Genieten van een paasbrunch in het Market Restaurant
 • Samen met de kinderen én de paashaas paaseieren zoeken in de ontluikende natuur.
 • Prijsvoorbeeld: geniet van goedkope paasvakantie in center parcs van 12 tot 14 april in een een comfort cottage voor maximum vier personen in Erperheide voor 329 euro in plaats van 469 euro.

Wandelen op de Bispinger Heide

De Luneburgerheide, net over de grens in Duitsland: een schitterend natuurgebied en een paradijs voor wandelaars, fietsers en iedereen die rust zoekt

Ben je het sportieve type en hyou je van wandelen en/of fietsen? Dan is een verblijf in vakantiepark Bispinger Heide op de Lüneburger Heide in Noord-Duitsland. Na een dagje inspanning wacht je daar een ontspannend verblijf in het centrum Nature en Spa.  Avontuurlijk aangelegde vakantiegangters kunnen de sterren bewonderen vanuit een romantische boomhut of vanop een woonboot, beiden uitgerust met alle comfort. Niet ver van Bispinger Heide ligt het levendige Hamburg met zijn talrijke winkels en zijn bruisend nachtleven. In de onmiddellijke omgeving van vakantiepark Bispinger Heide bevindt zich het mega pretpark Soltau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,