Geld verdienen met websites: enkele tips

geldGeld verdienen via internet, velen dromen ervan, voor slechts weinigen is het realiteit. Wat mij betreft, zijn er slechts twee goede, legale methodes om via het internet een zakcentje bij te verdienen: via pay per click programma’s zoals Adsense en via affiliate marketing, bijvoorbeeld Tradedoubler. Maar hoe pak je het best aan?

Als je geld wenst te verdienen, heb je uiteraard een website nodig. En wil je een website hebben, dan dien je logischerwijze ook over een hostingpakket en een domeinnaam te beschikken. Na enig opzoekwerk vonden wij de goedkoopste hosting provider van België. Je dient uiteraard je kosten zoveel mogelijk te drukken, wil je winst maken online. Kies daarom voor de goedkoopste hosting provider die betrouwbaar én kwalitatief is.

Eens je je webruimte en domeinnaam hebt aangekocht, kan je overgaan tot het maken van je website. Vergeet programma’s zoals dreamweaver, die zijn verleden tijd. Kies bij voorkeur voor een gratis CMS pakket, bijvoorbeeld WordPress. Dit is een fantastische template om geld te verdienen: Product Review Theme voor WordPress. Deze templates zijn zo goed als instapklaar. Meld je vervolgens gewoon aan bij een website zoals TradeTracker, zoek een interessant product of een leuke leverancier, kopieer de affiliate links, plak ze in de template en je kan meteen geld verdienen! Zodra iemand koopt via je affiliate link, verdien jij een kleine commissie. Als dat niet handig is!

Verder: veel geduld hebben. Zorg dat je kennis opdoet van SEO, zodat je je sites hoger kan plaatsen in de zoekmachines. Durf ook geld uit te geven aan bepaalde software, bijvoorbeeld linkbuilding software en theme’s (zoals het product review theme). Tracht steeds bij te leren. Ook SEA is een pluspunt. Maar wees steeds realistisch. Verwacht niet dat je binnen de week je eerste sales zal hebben, het vergt natuurlijk allemaal wat tijd.

Veel succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...