Geld sparen: vergelijk op aanbieders.be

De goedkoopste energieleverancier vinden voor zowel elektriciteit als aardgas. De voordeligste provider voor je gsm, vaste telefoon en televisie. En wat is de beste bank  waar je spaar- en   termijnrekening het meeste geld opbrengt? Tot hiertoe was dat een bijzonder tijdrovend werk, waar een grote dosis meeval mee gemoeid was. Dat behoort nu met de gespecialiseerde website aanbieders.be gelukkig allemaal tot het verleden. Deze vergelijkende website presenteert de prijsbewuste concument een speciale factuurservice. Daarmee vergelijkt men alle prijzen en bieden ze je voor ieder onderdeel de goedkoopste oplossing. Met succes, want maandelijks verwisselen onder impuls van aanbieders.be nu al duizenden landgenoten van energieleverancier.

Deze vergelijkingssite zette de voorbije maanden een klantvriendelijke factuurservice op poten. Zo heeft Aanbieders op zijn website een handig en gebruiksvriendelijk luik voor zowel gsm en telefonie, als voor internet en televisie, elektriciteit en aardgas als een financieel luik waarbij wordt gezocht naar spaar- en termijnrekeningen die je het meest opbrengen. Ze  zoeken voor jou eveneens naar de voordeligste credit card en alle andere financiële producten.

 

Vier goedkoopste alternatieven

 

Ben je op zoek naar de goedkoopste leverancier van een van bovenstaande producten, dan kan dat op een erg eenvoudige manier. Je moet daarvoor alleen je persoonlijke gegevens invullen voor een bepaalde dienst. Je krijgt prompt een overzichtelijke lijst gepresenteerd met de vier beste alternatieven. Je hebt daarbij steeds de vrije selectiekeuze. Je kan zowel selecteren op het totale kostenplaatje als op beoordelingen van andere gebruikers, de populariteit van de verschillende sites als de downsnelheid enz.

 

Grondige doorlichting

Vergelijkingssites die de consument de beste en voordeligste producten en diensten aanbieden zijn uiteraard niet nieuw. Op het vlak van energieleveranciers is er de meeste beweging met mijnenergie.be en de Vreg, maar er zijn ook verbruikersorganisaties als Test-aankoop en Oivo die de consument zo goed en uitgebreid mogelijk informeren. Het belangrijkste verschil tussen Aanbieders en alle bestaande sites op dit vlak is het grote aandeel producten en diensten dat grondig wordt doorlicht. Belangrijk voordeel van Aanbieders.be is ongetwijfeld dat het in zijn goedkoopste prijsaanbiedingen steeds de laatste promoacties opneemt. Dat is een ander belangrijk verschil met alle andere vergelijkingssites.

Geld sparen met aanbieders

 

Hoe gaat de zoektocht naar de goedkoopste aanbiedingen via Aanbieders in zijn werk? Wil je weten  waar je het meest kunt besparen op bijvoorbeeld je energieafactuur, dan kun je deze via post of mail doorsturen naar Aanbieders. Deze berekent voor jou het maximale voordeel dat je kan doen door van leverancier of provider te veranderen.

 

Aanbieders doet zelfs alle papierwerk in jouw plaats. Als je in gaat hun voorstel, dan regelt Aanbieders alle administratievbe rompslomp.

 

Vergelijkingsmodules

 

Zoals dat bij de meeste vergelijkingssites het geval is, werkt ook aanbieders met verschillende vergelijkingsmodules, voor de comsument de gemakkelijkste en minst tijdrovende oplossing. Verwonderlijk dat de bedrijven en diensten steeds klantvriendelijkheid zo hoog in hun vaandel voeren, maar dergelijke transparante klantenservice nog altijd niet ontdekten. Aanbieders ontstond uit het contractbeheer.be,  een gespecialiseerde site die de consumenten per mail verwittigde wanneer het einde van hun opzeggingstermijn van  een of ander contract naderde. Aanbieders verwerkt momenteel maandelijks bijna twintigduizend overstappen.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , ,