Een fopspeen met naam: hier leest u er alles over!

fopspeen met naamFopspeen op naam om verlies en overdracht bacteriën te voorkomen

Verdwijnen de fopspenen van jouw spruit(en) om de haverklap, of komt baby geregeld met andermans tutje in zijn mond van de crèche? Is dit voor jou een groeiende bron van ergernis, die je zo vlug mogelijk kwijt wil? Erger je niet langer, en ga voor een fopspeen op naam. Dan is het probleem van zoekgeraakte of verwisselde tutjes niet alleen van de baan, maar onze baby’s komen zo ook veel minder met andermans bacteriën in contact.

Het verdwijnen van baby’s fopspeen lijkt misschien een banaal iets, maar dat is het zeker niet. Vreemde tutjes brengen immers allerlei bacteriën met zich mee, met alle ongezonde gevolgen vandien. Andermans tutjes brengen ook allerlei (kinder)ziekten over van het ene kind op het andere. Allemaal goed en wel, maar hoe lossen we dit probleem van verloren en verwisselde fopspenen dan voor eens en altijd op?

Fopspeen met naam maken met kledinglabel of weterbestendige stift?

De oplossing van dit probleem lijkt zo eenvoudig als het bekende ei van colombus. Waarom de fopspeen van onze hartedief niet personaliseren, door zijn tutje op naam te maken? Dat lijkt inderdaad eenvoudig, maar in de praktijk valt dit danig tegen. We kunnen de naam van onze baby op zijn tutje aanbrengen met een naamlabeltje zoals we dat met zijn kleding doen, of we kunnen er een waterbestendige stift voort gebruiken. Het duurt echter niet lang, of het tutje van babylief gaat weer naamloos door het leven en de eerder geciteerde problemen steken onmiddellijk weer de kop op. Weg oplossing, of toch niet?

Fopspenen op naam dankzij graveertechniek

Sedert kort kunnen we de naam van onze kapoen in zijn tutjes laten graveren. Meteen een duurzame en grondige oplossing van het aanslepende probleem. De idee van een fopspeen op naam kwam uit Denemarken overgewaaid. Daar is deze trend al langer erg succesvol. Op de fopspeen wordt baby’s naam gegraveerd.

Fopspenen met naam voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen

Fopspenen met naam moeten kwalitatief zeker niet onderdoen voor hun naamloze varianten. Ook hier staat kwaliteit voorop. De gepersonaliseerde fopspenen worden bij vooraanstaande Europese fabrikanten gemaakt, en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Een fopspeen op naam bestaat uit dentalvormige siliconen, die het natuurlijke zuigvermogen van baby extra ondersteunen. Een fopspeen op naam bestaat in alle mogelijke kleuren en lettertypes. Ze zijn verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt bij de apotheker en nu ook online. Fopspenen op naam zijn zeker niet duurder dan naamloze tutjes. Drie gepersonaliseerde tutjes uit hoogwaardige materialen heeft men online al voor 14,60 euro, zeker niet duurder dan de (naamloze) tutjes die in de drogisterij, de supermarkt of bij de apotheker worden aangeboden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,