Een origineel cadeau voor hem: te land ter zee of in de lucht

Je wil je liefje of geliefde nogmaals je onvoorwaardelijke liefde bewijzen met een origineel cadeau voor hem? Je papa, broer of opa is jarig en je wil nu eens iedereen verrassen met en origineel cadeau, waar men nog lang zal over napraten? Hoe kiezen we het meest origineel cadeau voor hem, of voor diegenen die ons nauw aan ons hart liggen, en dat uiteraard binnen ons budget valt?

Iedereen van ons wil die ene, kostbare persoon in ons leven verrassen met een speciaal én origineel cadeau, ter gelegenheid van een of andere speciale gelegenheid of zomaar… Een origineel cadeau voor hem is er een die hem uiteraard beroert en een blijvende herinnering nalaat.
Het is in de eerste plaats iets dat niet alleen een plezier is om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Met een originele cadeau voor hem willen we tonen hoe belangrijk en kostbaar die persoon wel is in ons leven. Vergeet bij de keuze zeker niet dat zo een geschenk beslist niet duur hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat hij merkt dat je cadeau recht uit je hart komt…

Een cursus mennen te paard

Voor dé man in je leven kies je uiteraard iets speciaal. Houdt hij van alles wat met paarden te maken heeft, kies dan voor een cursus mennen in een exclusief centrum van de Oostvlaamse paardensport. Dat kan met eigen span, of met een gelegenheidsspan. Men geniet de steun van een professioneel opleidingsteam, dat zorgt voor een rondleiding van één uur, én een twee uur durende opleiding mennen voor 198 euro.

Zoekt hij het in hogere sferen?

Zoekt je uitverkorene het meer in hogere sferen, dan kun je online ook een duo sprong met een parachute boeken in de Ardennen. Dit is ongetwijfeld een even sensationeel als origineel cadeau voor hem… Dankzij de technische evolutie kan nu iedereen, gepassioneerd door het parachutespringen,
zijn eerste sprong wagen. Uit veiligheidsoverwegingen worden we, door middel van een stevig harnas, aan onze instructeur vastgehaakt.
We wagen onze vrije val vanop een hoogte van vierduizend meter. Na één minuut opent onze parachute zich, om vanaf dat ogenblik aan de laatste vijftienhonderd meter te beginnen. Zo een duosprong kost 219 euro per persoon. We kunnen ook kiezen voor een les skydiven (265 euro), of voor een ballonvaart in het Land van Waas ( hét mekka van de ballonsport) vanaf 145 euro. Wat dacht je van het zelf besturen van een ULM- vliegtuigje voor 109 euro per persoon? Ziet je uitverkorene het écht spectaculair en moet je op geen euro zien, ga dan voluit voor een spectaculaire luchtdoop in een een Fouga Magister, een indrukwekkend gevechtsvliegtuig, voor 2205 euro.

Een rondvaart op de Leie of een tocht met een power boat?

Een origineel cadeau voor hem kan niet alleen te land of in de lucht, maar zeker ook op het water. Houden we het bij voorkeur rustig, dan is een rondvaart op de Leie een geschikt idee. We kunnen met de ganse familie een namiddag lang van zo een rondvaart genieten voor 1365 euro, voor maximum twintig personen. Doet je liefje het liever sneller, dan is een afvaart van de Leie met een powerboat ongetwijkfeld een aantrekkelijk vooruitzicht. Dat maakt ons budget wél 2275 euro per boot voor zes personen lichter. Hou je het liever romantisch, dan is een avondtocht langs de Belgische kust, met vertrek vanuit Oostende een geschikt alternatief. Zo’n romantisch boottochtje kost 575 euro per jacht, voor maximum vier personen. Echte waaghalzen doen we ongetwijfeld het meeste plezier met een tocht in een powerboat langs de Belgische kust, met vertrek vanuit Blanbkenberge. Voor zo een spectaculaire tocht met een powerboat moeten we wel 2795 euro per persoon over hebben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,