Een Bongo box voor elk feest

Wanneer er gefeest wordt, zijn de kleuriijke en luxueuze Bongo cadeaudoosjes nooit veraf. Voor iedere feestelijke aangelegeenheid heb je de keuze tussen een ruim aanbod gevulde Bongo doosjes of bongobonnen. Aarzelend gestart met enkele geschenkdoosjes, is Bongo een vertrouwd beeld in verschillende landen. Je kan nu zelfs kiezen tussen maar liefst drieduizend geschenken verdeeld over 75 bongodoosjes. Je vindt bongodoosjes in verschillende prijsklassen vanaf 24,99 euro tot een Fly and Drive bon voor de durvers en avonturiers voor 299 euro. Een geschikt Bongodoosje vind je in dit uitgebreide gamma dus zeker wél.

In de bongoshop en in de betere cadeaushop vind je het uitgebreide aanbod Bongodoosjes

Iedereen kent ondertussen de kleurrijke bongobox die zelfs tot buiten onze landgrenzen een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes Deze geschenken in een trendy en eigentijdse vcerpakking groeiden de laatste jaren uit tot een échte hype, die al meerdere malen werd nagebootst maar die nooit tot een écht succes uitgroeiden. Bongobonnen zijn verkrijgbaar in alle thema’s en genres zodat er voor iedere gevierde wel een interessante Bongobox is te vinden. Het thema van de Bongobox ligt vast, maar hoe dat geschenk er uiteindelijk zal uitzien bepaal je als ontvanger volledig zélf.

Bongobonnen zijn vandaag de dag wereldwijd gekend en gewaardeerd. Ze zijn er vandaag voor iedereen, zowel voor zij die het rustig aan willen doen tot de grootste avonturier. Iedere Bongobox is een ecte belevenis die door de ontvanger zelden wordt vergeten.

75  feestelijke bongoboxen

EN een Bongobox is niet alleen voor de gevierde maar even goed voor de gever een waar feest. Je vindt de overbekende geschenkdoosjes in alle betere geschenk- of giftshops. De schenker van zo’n geschenkbox kiest het  thema van zo’n bongobox. De ontvanger kiest nadien zijn/haar favoriete arrangement uit een ruim aanbodbepaalt nadien welk arrangement. Dat zijn er ondertussen al zo’n 75, aantal dat maandelijks toeneemt. De zaken uit het ruime Bongo- aanbod werden zorgvuldig geselecteerd, en worden uitgebreid beschreven in een objectieve reportage met kleurrijke foto’s. Je bent vooraf dus perfect op de hoogte van wat je uiteindelijk te wachten staat. De geselecteerde zaken gaande van beauty salons, sauna’s, resto’s en andere verwenadresjes werden uitgekozen volgens hun ligging, karakter, luxe en  voorzieningenniveau. Alle provincie’s en regio’s komen uitgebreid aan bod

Kleurrijke bongoboxenBongoboxen zijn er in alle mogelijke kleuren, geschenkcategoriën en prijzen

De trendy Bongoboxen in opvallend kleuren zijn echte blikvangers. Op de voorijde van iedere Bongobox lees je het thema van de ingesloten geschenkbon. De achterzijde van de gezchenkdoos laat duidelijk zien wat de box écht bevat, de verschillende plaatsen waar je terecht én de geldigheidsperiode van de Bongobon die dus niet blijvend bruikbaar is. Met een Bongobon weet je dus altijd waar je zowel als gever als ontvanger aan toe bent.

Handig bewaarboekje

In de bongobox zit een duidelijk bewaarboekje met een deskunbdige beschrijving van alle mogelijkheden, kleurrijke foto’s en een gedetailleerde routebeschrijving per deelnemende handelszaak inbegrepen. Op die manier wordt kiezen voor de ontvanger van een bongobox zoveel mogelijk vergemakkelijkt. Alleen het thema van de Bongobox ligt vast, al het overige bepaald de ontvanger vcan dit steeds gewaardeerde geschenk.

Belevenisbon

In iedere Bongobox zit een belevenisbon die de dag van het feest arrangement aangeeft.

Voor iedere feestgelegenheid is er wel een bongobox te vinden

Sommige thema’s reserveer je op de speciaal hier voor ontworpen website Usebongo, hotels, resto’s, beautysalons of kuuroorden reserveer je zelf reserveren. Deze bon vermeldt uiteraard ook de reservatieperiode. De prijs van het arrangement is daarentegen nergens te lezen.

Extra vermeldingen

  • Categoriën:  de in totaal nu al 75 belevenisbonnen zijn verdeeld in acht categoriën gaande van actie, eten en drinken, tot logeren in de stad, aan zee, of in de bergen, tot wellness- en lifestyle arrangementen, logeren in de natuur kleiding en juwelen.
  • De prijs: schommelt van 24,99 euro voor een Lazy Sunday arrangement tot 299 euro voor een Fly and Drive avontuur.
  • Blikvangers: Bongo- Sensatie (159 euro), een familieweekend voor 189 euro, Heerlijk Logeren (89,90 euro), Bongo Brasserie (49,90 euro), ontbijt met bubbels (29,90 euro), Bongo Gastronomie (89,90 euro), ontbijt royale (49,90 euro) en een Charmeweekend voor 134,90 euro.
  • Internationaal: Bongobonnen zijn nu in de meeste Europese landen ERG populair.

Online bestellen:  Bongobonnen kan je ook online bestellen op de website van Bongo. Online bestellingen vanaf 80 euro worden zelfs gratis aan huis geleverd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...