Hoe Waar

Draadloze koptelefoon

Waar kunt u de goedkoopste draadloze koptelefoons kopen?

Draadloze headsets en koptelefoonBen u op zoek naar een goede draadloze koptelefoon? Dan kan deze pagina nuttig zijn voor u.

Een koptelefoon valt niet te verwarren met een headset (zie prentje) Eerstgenoemde bevat net zoals de headset een stel miniatuurluidsprekers. Echter, een koptelefoon heeft geen microfoon en dient dus voornamelijk enkel voor het luisteren van muziek. Je kan deze dus niet gebruiken als je wilt webcammen of bellen via skype. Ben je op zoek naar een headset of koptelefoon, dan kan je zeker eens een kijkje gaan nemen bij Headsetshop.be. Ze hebben daar een erg grote collectie aan headsets die je tegen voordelige prijzen veilig kan bestellen.

Handig is het natuurlijk wanneer zo’n hoofdtelefoon draadloos is. Je kan dan vanop je bed, in bad of waar je je ook bevindt, luisteren naar je favoriete mp3’s en muziek. Hoe deze werken hangt af van de gebruikte technologie. Zo hebben we er die werken danzij lasersignalen, terwijlen anderen functioneren dankzij, geluidsgolven of bluetooth-technologie.

Let wel, bij de aankoop van een draadloze koptelefoon zijn er altijd nadelen aan verbonden. Soms kan je last hebben van gruis, wanneer de verbinding verstoord is of niet ideaal werkt. Aan de andere kant heb je ook de constante blootstelling aan stralen. Hier heb je altijd een resem tegenstanders van die omwille van deze reden enkel koptelefoons met draad aanraden.

De goedkoopste exemplaren vind je ongetwijfeld op tweedehandssites zoals ebay. Daar zijn er verschillende aanbieders die grote loten hebben kunnen opkomen en deze dan aan bijzonder gunstige prijzen doorverkopen. Let wel, vaak betreft het ook occasie-exemplaren. Wees dus op je hoede!