Jaar lang voordelig genieten van Disney’s Festival vol Magische Momenten

disneyNEWIeder jaar weer biedt Disneyland Parijs zijn honderdduizenden bezoekers tal van nieuwigheden, in het oogspringende attracties en parades. Dat is ook dit jaar weer het geval. Zo moet het Disney’s Festival vol Magische Momenten weer de absolute blikvanger van het seizoen worden. Met één belangrijk verschil: het wordt dit jaar géén klassiek festival beperkt in de tijd, maar een jaar lang genieten van het Magische Festival waarvoor het ieder jaar weer storm loopt. Klein en groot wil dit immers voor geen geld ter wereld missen.

Disneyland Parijs doet ieder jaar verregaande inspanningen om het zijn talrijke bezoekers zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Ook dit jaar is dat het geval, en spelen de bezoekers weer de absolute hoofdrol tijdens Disney’s Festival vol Magische Momenten.

Veertien sprookjes jaar lang in de spotlights

Dit jaar worden maar liefst veertien Disneyverhalen extra in de spotlights gezet. Kom de komende maanden met volle teugen genieten van de vele magische
momenten, rechtstreeks uit bekende Disney klassiekers als Fantasia en Peter Pan. Tijdens de Magische Momenten krijgen de bezoekers ook sprookjesfiguren uit Jungle Book en The Lion King op bezoek.

Ontmoet alle Disney prinsessen

Meisjes krijgen tijdens het Festival de gelegenheid zowat alle bekende prinsessen als sneeuwwitje, Rapunzel, Belle, Assepoetser en Tia te ontmoeten.
Ze zijn allemaal te gast op Disney’s Festival vol Magische Momenten.

Festival voor het ganse gezin

Disney’s Festival vol Magische Momenten is ook dit jaar meer dan ooit een boeiend gezinsspectakel, zeker met de nieuwe generatie Disney figuren uit de kaskrakers als Ratatouille, Cars, Wall- E, Toy Story en Monsters en co. Al deze blikvangers maken dat geen enkele Disneyfan dit spectakel van wereldformaat wil missen.

Mickey’s Magical Celebration

Dagelijks wordt in Disneyland Parijs een grootse show opgevoerd waarin Mickey het podium deelt met tovenaars Merlijn, de Geest van Alladin en Assepoetser’s Goede Fee. In deze show groeit Mickey uit tot de wereldberoemde tovenaarsleerling uit Fantasia. Een betoverend moment waar uiteraard de Disney prinsen en prinsessen onmogelijk kunnen bij ontbrengen. Een vergeet het niet: ook in deze schittrende show is met een toverstaf alles mogelijk…

Andere blikvangers tijdens Disney’s Festival vol Magische Momenten

  • Op Avontuur met Peter Pan: de bezoekers worden hier uitgenodigd om, samen met PeterPan en Wendy, niemand minder dan de piratenbende van Kapitein Haak te verslaan. Dit wordt ongetwijfeld één groot dans- en zangavontuur met maar één thema ‘ Ik wil niet volwassen worden’.
  • De Wonderlijke Wereld van Alice en de Gekke Hoedenmaker: iedereen krijgt hier de kans lekker gek te doen met Alice en de Gekke Hoedenmaker. Heeft de koningin ook jouw hart gestolen, of ben je fan van de Gekke Hoedenmaker?
  • Jungle Ritmes in Adventureland: een show vol dans en muziek met niemand minder dan Baloe, Koning Louie en de oude, wijze Rafiki.
  • Stunt Show met Bliksem MaQuin: laat jullie verbeelding de vrije loop tijdens een adembenemend optreden van niemand minder dan Bliksem McQuin in dé stuntshow ‘Moteurs… Action’. Een adembenemend spectakel met gierende banden en brullende motoren: met Bliksem McQuin alle remmen los.

Voordelig naar Disney’s Festival Vol Magische Momenten

Ter gelegenheid van dit Festival, worden geregeld voordelige formules uitgewerkt waarmee we in de gelegenheid worden gesteld voordelig van deze magische shows vol spanning en sensatie te genieten.

Magische zondagen: met deze actie genieten we van vijftien procent korting op een verblijf van minstens drie dagen en twee nachten.
Profiteer van een verblijf in magisch Disneyland met Tomas Cook: geniet 150 euro korting bij een verblijf van twee nachten en een dag, en van maar liefst 200 euro bij een boeking van drie nachten en twee dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,