Delvaux handtassen tweedehands kopen: pas op voor namaak

Handtassen van Delvaux zijn door iedereen erg gegeerd. Niet verwonderlijk, want deze wereldvermaarde Brusselse ontwerper brengt exclusieve lederwaren op de markt. Dat heeft uiteraard ook een keerzijde. Lederwaren, en zeker handtassen van Delvaux zijn voor velen onbetaalbaar. Toch willen ook zij met een exemplaar van Delvaux rond paraderen. Ben jij ook zo iemand? Gan dan op zoek naar een tweedehands handtas van Delvaux. Online zijn  er tal van gespecialiseerde websites te vinden die kwaliteitsvolle en exclusieve lederwaren van Delvaux aanbieden. Maar maak je geen illusies. Ook tweedehands schommelen de prijzen tussen 350 en zo’n kleine 900 euro.

In vergelijking met nieuwe handtassen van  Delvaux die je met een tweedehands handtas van Delvaux een goede zaak. Zéker wanneer je weet dat de nieuwprijs voor een Delvaux handtas schommelt van zo’n 750 tot een kleine 3000 euro. Wat zijn de betrouwbaarste websites die ook Delvaux handtassen aanbieden en op welke details moet je letten bij je keuze van  een tweedehands handtas van Delvaux?

Tweedehands handtassen van Delvaux zijn schaars

 

Wees op je hoede tijdens je zoektocht naar lederwaren en handtassen van Delvaux. Velen zijn naar tweedehandsexemplaren op zoek, en ze zijn zo al niet gemakkelijk te vinden.  Het web is nochtans de gedroomde plaats om een tweedehands handtas van Delvaux betaalbaar op de kop te kunnen tikken. En dan nog zullen sommigen verbaasd zijn  over de prijs.  Tweedehands handtassen van Delvoux zeker niet goedkoop,  ook niet op de tweedehandsmarkt.  De prijzen variëren er gemiddeld tussen 300 en 900 euro.  De betrouwbaarste sites voor een tweedehands handtas van Delvoux zijn ongetwijfeld Marktplaats.nl, e- bay, kapaza, en vergelijk.be.

Stockverkopen aantrekkelijk

 

Handtassen van Delvaux vind je ongetwijfeld ook tijdens de vele stock- en  magazijnverkopen die geregeld worden georganiseerd. Dergelijke stockverkoop worden zelfs jaarlijks eenmalig door Delvaux zelf georganiseerd. Wees bij een stockverkoop van Delvaux echter niet verbaasd  wanneer je er weinig handtassen onder de duizend euro aantreft. Voor tweedehands handtassen van Delvoux kan je ook terecht op de vele stock- en  magazijnverkopen die geregeld worden georganiseerd. Belangrijk hierbij is de stockverkoop die jaarlijks door Delvaux zelf wordt georganiseerd. Tijdens deze verkoop zijn de handtassen, die onder de duizend euro worden verkocht, eerder zeldzaam.

Tijdloze ontwerpen

De ontwerpen van Delvoux  zijn zeldzaam en tijdloos, en dat maakt de handtassen zo exclusief én duur. De Brillantcollectie is ongetwijfeld hun paradepaardje. In de eerste plaats vanwege zijn sierlijke vormgeving. Ze zijn zo gegeerd, dat ze ieder jaar weer worden heruitgebracht en ontworpen, telkens met nieuwe en trendy modekleuren en in andere ledersoorten, maar steeds van de allerhoogste kwaliteit. Onlangs kreeg deze collectie een feestelijk ontwerp. Daar was alle rden voor, want ondertussen maakt deze Brillant collectie al een halve eeuw deel uit van de zo succesvolle Delvaux- familie. Even succesvol zijn de Louise en Givry collectie.

Stijlvol embleem
Het sierlijke embleem stelt de gegadigden in staat een authentiek ontwerp van Delvaux gemakkelijk te herkennen. Wees niettemin op je hoede wanneer je een exemplaar aan opvallend voordelige prijs krijgt aangeboden. Wees er dan van overtuigd dat je met namaak te doen hebt. In dit verband is het intressant te weten dat Delvaux eigen, exclusieve winkels heeft in Brussel, Gent, Antwerpen,  Brugge, Kortrijk, Waterloo, Oostende, Hasselt, Knokke,Leuven, Sint- Niklaas en Luik. 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,