Delvaux handtassen: exclusieve ontwerpen voor tijdloze look

Handtassen van de wereldvermaarde Belgische lederontwerper Delvaux zijn ongetwijfeld een must voor al diegenen die houden van luxe, topkwaliteit en design. Handtassen van Delvaux zijn de absolute top. Ze blinken uit door hun exclusieve ontwerpen en hun tijdloze look.  Hun prijskaartje is dan ook navenant. Wat is er nog zo speciaals aan de Belgische Delvaux handtassen, en wat zijn de grootste troeven van deze lederontwerper?

Delvaux handtassen zijn een must voor wie het allerbeste amper exclusief en goed genoeg is. Een van de bekendste handtasontwerpen van Delvaux is ongetwiijfeld de Brillant- collectie. Deze collectie springt in het oog door zijn  specifieke, en nooit eerder geziene, kenmerkende rondingen. Jaarlijks wordt dit Delvaux- model heruitgebracht in  telkens nieuwe (mode) kleuren,  ledersoorten en ontwerpen. Recent vierde deze Brillant collectie zijn gouden jubileum, ter gelegenheid van ziijn vijftigste verjaardag. Dat werd uiteraard extra glans gegeven met opvallend feestelijke ontwerpen.

Louise, tijdloze klassieker

 

Een andere Delvaux klassieker is de Louise, een tijdloze handtas die eerst als reistas op de markt werd gebracht en nu in verschillende formaten nieuw werd ontworpen. Louise is nu zelfs in pochettevorm verkrijgbaar. Exclusief én tijdloos is zeker De Givry, die in 1976 werd ontworpen en nu nog altijd in de rijkelijke Delvaux- collectie een plaats heeft. Deze handtas werd genoemd naar het Franse historisch plaatsje Bourgogne. Dit sobere en typisch Delvaux- model valt toch in ieders kennersoog door zijn unieke plooivorm.  De exclusieve lederwaren van  het Brusselse Delvaux zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun sierlijke D, dat steeds in het ontwerp wordt opgenomen. Dat gebeurt op verschillende manieren. De ene keer wordt de handtekening van Delvaux opvallend aangebracht, dan weer moet men er écht naar op zoek,  en bij andere ontwerpen kreeg de handgreep of zelfs de ritssluiting een D- vormig ontwerp.

Delvaux- mannencollectie

 

Delvaux heeft niet alleen een exclusieve vrouwencollectie. De mannen- collectie is al even exclusief en tijdloos en bestaat uit reistassen, aktentassen, allerlei lederwaren en accessoires.

Exclusieve Delvaux- winkels

Delvaux heeft in België een aantal exclusieve winkels waar de volledige lederwarencollectie verkrijgbaar is. Dat is het geval in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke, Kasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Oostende, Waterloo en Sint- Niklaas.

Exclusiviteit en luxe moet betaald worden

 

Excklusivitet, kwaliteit en luxe moeten uiteraard (duur) betaald worden.  Wil je een Delvaux in je kast, dan mag je daar wel erg diep voor in je geldbeugel tasten. Kleine lederwaren zoals een agenda heb je bij Delvaux vanaf 120 euro. Klassieke geldbeugels en portefeuilles heb je vanaf 200 euro, terwijl de prijskaartjes voor Delvaux handtassen variëren van zo’n 800 tot maar liefst 2500 euro. Jaarlijks organiseert deze lederontwerper een stockverkoop. Zelfs dan vindt je geen Delvaux handtassen onder de 1000 euro.

Delvaux op internet

 

Ondanks deze hoge prijzen, zijn de Delvaux handtassen en lederwaren nadrukkelijk aanwezig op de weelderig tierende internationale namaakmarkt, zeker in Turkije.  Ook op internet krijg  je massaal namaak Delvaux handtassen en andere lederwaren aangeboden. Waakzaamheid is hier dus zéker geboden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,