De beste prijzen voor je vloertegels

We besteden steeds meer aandacht aan de inrichting en het interieur van onze woning. Zowel je interieur als de sfeer hangen van vele  factoren af van de  vloer zéker niet in het minst. Zowel de keuze als het plaatsen van je vloertegel is van groot belang om er een absolute blikvanger van te maken. Goede informatie is dan ook zeker niet misplaatst. Als later blijkt dat je de verkeerde keuze maakte, zit je immers met een levensgroot probleem, want dan rest je niets anders dan je gloednieuwe vloer weer uit te breken. Waar moet je uiteindelijk op letten bij de keuze van vloertegels? En waar vind je de beste prijs?

 

Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en motieven voor je  vloer. Vloertegels bieden je echter vele voordelen. Hun aanbod is gevarieerd, én ze zijn erg gebruiksvriendelijk.  Vloertegels zijn dan ook geschikt voor alle ruimtes, hoe intens ze ook worden gebruikt.

Kies vloertegels binnen je budget

 

Leg voor het kiezen van je favoriete vloertegels, zeker je beschikbare budget vast. Ga nooit boven dit vooropgestelde budget, maar bespaar zo weinig mogelijk op kwaliteit, want dat zal je later ongetwijfeld beklagen. Ga dus zeker voor de maximum kwaliteit dat je budhet aankan. Duurdere tegels zijn meestal rechter, mooier en heel wat harder dan goedkopere uitvoeringen. Beschik je over een groter budget, ga dan voor natuursteen of voor volkeramische tegels. Ze zijn niet alleen slijtvast, maar hebben daaroor ook een mooier uitzicht.

Uitgebreid aanbod in stijl en afwerking

 

Je hebt de keuze uit een groot aanbod aan vloertegels, zowel wat uitzicht, stijl als kwaliteit en afwerking betreft. Er is steeds een vloertegel die bij je interieur past. Bij een modern interieur, kies je bij voorkeur vloertegels die zo strak en glad mogelijk gepolijsd zijn. Voor een woning met een landelijk karakter en warme tinten,  kies vloertegels die de sfeer van zuiders landen uitstralen.

Koop steeds eerste keus tegels

 

Koop steeds eerste keuze tegels. Dat zijn de meest rechte tegels die van dat bepaald type verkrijgbaar zijn. Vloertegels van tweede en derde keuze moge dan wel voordeliger zijn, ze zijn meestal ook veel minder wat vorm betreft. Wees bij je keuze dus erg voorzichtig, want in de winkel komen de gebreken van tweede en derde keuze tegels veel minder tot uiting. Bij het leggen van des te meer.

 

Kleur voor ruimtelijk gevoel

 

Het kiezen van de juiste kleur is van groot belang. De (juiste) kleur van je vloertegel bepaald immers in grote mate het ruimtegevoel in je woning. Hou er zeker rekening mee dat bijvoorbeeld donkere tegels kamers kleiner maken. Zorg ervoor dat de kleur van je meubels bij de vloertegels past. Kiezen voor een beige gewolkte tegel, is kiezen voor veiligheid. Op deze tegels zie je niet vlug liggen, en ze passen bij alle kleuren meubels en muurbekleding.

Koop direct voldoende tegels

 

Koop je tegels zoveel mogelijk in één keer. Ze worden immers op hetzelfde moment gebakken en/of gezaagd, waardoor ze allemaal dezelfde kleur en afmetingen hebben. Wacht je te lang voor het bestellen van extra tegels, dan kan je wel eens met ernstige kleurverschillen geconfronteerd worden.

Je vloer zelf leggen

 

Je moet écht geen handige Harry zijn om je vloer zélf te leggen. Vloertegels kunnen volgens verschillende patronen gelegd worden, waarmee je telkens een ander ruimtelijk effect kan realiseren. Werk steeds met goed gereedschap en zorg er voor dat de vloer waarop je de tegels uiteindelijk zal leggen zo vlak mogelijk werd gemaakt.

De beste prijzen voor je vloertegels

 

De beste prijzen voor je vloertegels koop je online:

  • Imola micron gepolijst: afmetingen 30 x 30, voor 34,90 euro.
  • Imola Ampe: 50 x 50 voor 24,95 euro.
  • Hardsteen replica:  60 x 60, slijtvast, voor 27,50 euro.
  • Imola Ceramica: powergres, 80 x 80 voor 32,50 euro.
  • Mirage tegels: imola, navone, carraro, marfel , sabino, 50 x100 voor 49 euro.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,