Hoe Waar

De beste gsm 2013

Wat is de beste gsm? Wat zijn de criteria?

De beste gsm zochten wij voor u uit! Jaarlijks worden verschillende awards uitgereikt die de beste gsm van het moment zouden moeten bepalen. Vorige jaren kaapte de Iphone 3G tijdens het jaarlijks telecomgala van T-mobile in de categorie Best Multimedia Phone de hoofdprijs weg, nog eerder werd TC Touch Diamond door de EISA (European Imaging and Sound Association) uitgeroepen tot beste smartphone van Europa.

Wat nu eigenlijk bepaalt of een gsm de beste is van allemaal, is eigenlijk persoonlijk. De ene wil internetten en filmpjes bekijken, terwijl de ander voornamelijk eenvoud en degelijkheid wil. Wat ben je immers nog met een schitterende peperdure telefoon wanneer je die per ongeluk laat vallen?

Volgende criteria zijn essentieel in het bepalen van de beste gsm anno 2013:
– de sterkte van de batterij
– de verhouding prijs/kwaliteit
– het intern geheugen
– de SAR-waarde (w/kg): dit is de straling die uw lichaam absorbeert tijdens het bellen. Deze waarde is best zo laag mogelijk!
– bijkomende functies, indien u dat wenst: bluetooth, mp3, camera, etc.

Het meest aan te raden mobieltje volgens Hoe-waar? Ik wil hier geen reclame maken maar als je het mij vraagt is de beste gsm/pda/smartphone van 2013 is zonder enige twijfel de Samsung Galaxy S4. Waarom? Omdat hij aan bijna alle punten hierboven voldoet. 8 megapixelcamera, GPS, Wifi, bluetooth, MP3 en FM radiospeler, Swirl mode om nog sneller te typen, touchscreen én een relatief lage sar-waarde… Indien u een GSM wenst waar werkelijk iedereen gefascineerd door zal zijn, dan moet u gewoon deze Samsung aanschaffen. Een serieuze concurrentie voor Iphone als je het mij vraagt.