Carports prijzen: info op maat!

carportEen carport, voor degenen die het nog nooit gezien hebben of er nog nooit van gehoord hebben, is een overdekt deel aan je huis die bescherming biedt aan je auto. Het is dus niet hetzelfde als een garage. Bij een garage staat je auto namelijk binnen, bij een carport staat je auto buiten maar je hebt wel bescherming door het dak dat er is. Een carport is praktisch, ziet er mooi uit en het is stijlvol. Je huis krijgt meer waarde dankzij een carport, voor moest je het later willen verkopen.

Carport prijzen

De prijzen van carports kunnen van 800 euro tot 3500 euro gaan. Voor de duurste soorten heb je wel een grote carport waar je 2 auto’s onder kan plaatsen en dan kan je er ook een berging bij laten bouwen, zodat je nog eens extra bergruimte hebt. Je kan ook een speciale carport laten bouwen. Als je een caravan hebt kan je een hogere carport plaatsen.

Voordelen carport

De voordelen van een carport zijn duidelijk. Je auto krijgt een goede bescherming tegen weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel, regen, … maar staat toch nog buiten waardoor het een goede verluchting krijgt. Wanneer je ’s morgens naar je werk moet en het regent, moet je niet gehaast op zoek naar een paraplu want je auto staat onder een afdak. Zo kom je droog toe op je werk en begint je dag toch nog goed. Je hebt meer ruimte om in- en uit te stappen, zo kan je auto niet beschadigd worden door een muur of dergelijke.

Superpraktisch

Een carport kost ook veel minder dan een garage. Bij een garage heb je ook de kosten van vloeren, muren, verluchting, garagepoort, … Bij een carport heb je alleen de aanbouwkosten van het dak. Je hebt geen speciale vloer nodig. Een carport vult ook goed de verloren ruimte in aan je huis. Je huis moet namelijk op een bepaalde afstand gebouwd worden van de scheidingslijn met je buren. Dit kan een grote afstand zijn, en een garage mag hier niet gebouwd worden, een carport mag wel. Je kan ook andere zaken opbergen onder je carport, zoals een fiets, een grasmachine, een motor, … Kortom, een carport is ongelofelijk praktisch en handig als je nog wat plaats over hebt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: