Budget: besparen met kortingsbonnen

Wanneer het economisch en dus ook financieel minder goed gaat en de prijzen van energie en brandstof de pan blijven uit swingen is besparen op ons budget pure noodzaak om niet in de financiële problemen te geraken. Dat wordt steeds moeilijker, maar we zijn met z’n allen vindingrijk genoeg om steeds weer de nodige uitwegen te zoeken. Om onze uitgaven zoveel mogelijk in toom te houden kent het verzamelen van allerlei kortingsbonnen een steeds groeiend succes.  Websites die de beste kortingsbonnen verzamelen en aan hun geregistreerde leden aanbieden rijzen dan ook als de bekende paddenstoelen uit de grond. Met resultaat, want met heel wat geduld ben je best in staat om wekelijks tientallen euro’s op ons budget te besparen. 

Voeding neemt een steeds grotere hap uit ons gezinsbudget. Besparen wordt moeilijker, maar kortingsbonnen helpen ons een handje

Boodschappen nemen een flinke hap uit je gezinsbudget. Besparen op voeding wordt dan ook steeds moeilijker. Kortingen en kortingsbonnen zijn dan ook altijd meer dan welkom en helpen je flink op weg om je budget maandelijks in evenwicht te houden.

Nu al staat vast dat we dit jaar het record van 125 miljoen ingeleverde kortingsbonnen van vorig jaar zullen breken. Op die manier bespaarde de Vlaming vorig jaar maar liefst 120 miljoen euro. Fabrikanten kijken dan ook niet op een kortingsbon meer of minder, het is een van hun belangrijkste en goedkoopste promotiemiddelen.

Digitale E- coupon

Een toonaangevende website die alle nieuwste digitale kortingscodes verzamelt, is Korting.Voordeligst.be. Hou je van kortingen, schrijf je dan zeker in op hun nieuwsbrief. Bonvendien kan je je ook inschrijven om enkel kortingscodes van bepaalde webshops te ontvangen, zoals Zalando en de actiecodes van Centerparcs.

En ook in het marktsegment van de kortingsbonnen valt de laatste jaren een opmerkelijke evolutie waar te nemen. De klassieke scheurbonnnen moeten meer en meer terrein prijs geven aan de e- coupon of het digitale broertje van de papieren kortingsbon. Met de uitbreiding van de gratis applicatie myshopi hoopt men daar dit jaar nog verandering in te brengen.

Myshopi, digitale boodschappenlijst

Myshopi is niets meer of minder dan een eigentijdse boodschappenlijst voor je smartphone. Deze bevat voortaan alle actuele e- coupons. Op die manier is iedere consument in staat maximaal te besparen op zijn/haar budget. Myshopi is bijzonder gebruiksvriendelijk. Je krijgt alle geldende e- coupons op je smartphone. Je koopt de voor jouw meest interessante producten. Via je smartphone  kan je dan de streepjescode van het betrokken product inscannen en zelfs je kasticket fotograferen. De waarde van je e- coupon wordt binnen een periode van maximum zeven dagen op je zichtrekening gestort. Er worden steeds meer kortingsbonnen op deze manier tot bij de geïnteresseerde consument gebracht gaande van voedings- en allerlei verzorgingsproducten tot nu zelfs electro- en kleine huishoudtoestellen.

Kortingsbonnen websites

Naast de e- coupon en myshopi zijn er dus de de vele websites die zich specialiseerden in het verzamelen van de meest interessante kortingsbonnen zoals daar zijn:

  • Groupon: ongetwijfeld de bekendste en populairste aanbieder van kortingsbonnen en voordeelacties.  Groupon biedt dagelijks een actie met een korting die kan oplopen tot zeventig procent. Ben je vooral geïnteresseerd in kortingsacties op trendy artikelen als horloges, kleding, schoenen, beauty, lifestyle, lingerie, concerten, vakanties en vliegtickets maar hou je even goed van fastfood, dan zit je bij Groupon goed. Registratie bij Groupon is gratis.
  • Bonissimo: heeft geregeld nieuwe kortingsbonnen en e- coupons in aanbieding. Tot eind oktober kun je bij Bonissimo terecht voor vier e- coupons van Nivea Baby, Body en Visage.
  • Promolife: ben je ook steeds op zoek naar interessante acties of manieren om geld te besparen? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Promolife is eveneens gratis.
  • Permesso: je ontvangt regelmatig voordelen, belangrijke kortingen, gratis wedstrijden en allerlei nieuws dat nauw aansluit bij jouw intresses en voorkeuren die je bij je gratis registratie bij Permesso moet aanvinken.
  • Jouw Voordeel: gespecialiseerde website voor allerlei kortingen in je regio. Registreren op Jouw voordeel is eenvoudig en gratis. Je krijgt de kortingsactie in je mailbox.
  • Gratis korting: zeker een aanrader. Hier vind je allerlei kortingen en voordeelacties voor boek en cd, boodschappen, electronica, multimedia, entertainment en cultuur, eten en drinken, beauty, foto en print, huis en tuin, online korting, pretparken, jongeren, vrije tijd, reizen en vakantie. Op deze site vind je ook speciale dagaanbiedingen en informatieve artikelen over de verschillende producten. Registratie op gratiskorting is… gratis!
  • Nu korting: op deze website kun je kortingsbonnen downloaden voor wellness, horeca, reizen, ontspanning, logeren, mode en interieur. Meer info en gratis registratie op nukorting.
  • Promobutler: gratis brochures en promofolders van bedrijven en winkels in België op een rijtje. Promoties en folder aanbiedingen vind je op PromoButler
  • Kortingseutje: Een leuke website waar tal van exclusieve kortingscodes terug te vinden zijn, waaronder een exclusieve Kortingseutje Zalando code, een Kortingseutje Centerparcs actiecode maar ook kortingen voor Molenheide en Smartphoto. Check www.kortingseutje.be voor beoordelingen en kortingen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,