Bonner Prunolax voor een betere darmtransit

Vele landgenoten kampen met darmtransit- problemen en  ernstige consipatie. Bonner, bij de consument vooral bekend voor zijn rozijnen in doosjes, speelt hier handig op in. Het introduceert met Prunolax een doeltreffende en bovendien  volledig natuurlijke oplossing.
Het gaat hier om een fruitige pruimencompote verrijkt met plantaardige vezels. Deze smeuige pruimencompote is niet alleen doeltreffend tegen een moeilijke darmtransit en constipatie, het is ook bijzonder lekker als ontbijt, maar ook als nagerecht en/of tussendoortje. Bonner Prunolax is een gezonde snack, die perfect past binnen een gezond, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon.

Pruimen rijke bron van vezels

Dat Bonner met dit nieuwe natuurproduct voor pruimen kiest, is niet verwonderlijk. Pruimen staan immers al langer bekend als een bron van  vezels, die je darmflora op een natuurlijke wijze bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek toonde al meermaals aan dat gemiddeld één persoon op vijf te kampen heeft met een moeilijke darmtransit. Bij vrouwen loopt dit aantal zelfs op tot één op twee!
Prunolax vindt je in de supermarkt in de afdeling van de gedroogde vruchten of fruitconserven,  en kost per twee porties van 100 gram 1,69 euro.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,