Hoe Waar

Hoe kies je de beste en veiligste vuurkorf voor op je terras of in je tuin?

We willen steeds meer en langer genieten van het buitenleven in onze tuin. Onze wisselvallige weersomstandigheden laten dat spijtig genoeg niet altijd toe. Ook op zomerse avonden kan de temperatuur wel eens tegenvallen dan dan is een vuurkorf voor in je tuin of op het terras zeker geen overbodige luxe. Wat is een veilige vuurkorf en op wat moet je letten om een miskoop te voorkomen?

Een veilige vuurkorf zorgt voor warmte en gezelligheid op je terras of in je tuin

Een veilige vuurkorf zorgt voor warmte en gezelligheid op je terras of in je tuin

Een vuurkorf of een vuurschaal (klik hier om een aantal voorbeelden te zien uit de webshop Emob4Garden) is een goed alternatief voor een duurdere terrasverwarmer. Met een vuurkorf in je tuin of op je terras kun je ook op frissere avonden langer van je tuin genieten. Een vuurschaal of vuurkorf kan zowel op je terras als je patio en in je tuin plaatsen. De keuze aan vuurkorven was nooit eerder zo uitgebreid. Je vind ze in vele soorten materialen, afmetingen en uitvoeringen. Je koopt vuurkorven al lang niet meer uitsluitend in gespecialiseerde zaken voor huis en tuin en doe het zelvers. Veilige vuurkorven en goedkope vuurkorven koop je online. Vuurkorven zorgen voor warmte en gezelligheid. Het zijn de ideale sfeermakers voor in je tuin of op het terras. 

Materiaal vuurkorven

Veilige vuurkorven en vuurschalen zijn er in vele materialen, maar de meerderheid ervan is gemaakt van staal. Stalen vuurkorven zijn roestbestendig en uitstekend geschikt om in alle weersomstandigheden buiten te laten staan, zelfs in de winter. Naast stalen vuurkorven zijn er ook exemplaren uit gietijzer, gelakt staal of metaal steeds in combinatie met een beschermende coatinglaag. Al deze materialen zijn uitstekend bestand tegen hoge temperaturen.hoewaarvuurkorfterras

Veilige plaats

Een veilige vuurkorf staat op een stabiele ondergrond. Plaats je vuurkorf zoveel mogelijk op een windvrije plaats, dat zorgt voor de meeste veiligheid. Doof het vuur nooit met water. De plotselinge temperatuurwisseling kan je vuurkorf ernstig beschadigen. Je vuurkorf op een veilige en verantwoorde manier doven doe je bijvoorbeeld met zand. Gebruik je vuurkorf steeds samen. Op die manier voorkom je ernstige brandwonden door rondzwevende gloeiende sintels. Zo’n veilig scherm rond je vuurkorf houdt je kinderen steeds op een veilige afstand.

Hout voor vuurkorven

Kies de juiste houtsoort om het vuur in de korven zo lang mogelijk te laten branden. Meestal gebruikt men geperste houtvezelblokken. Je krijgt ze gemakkelijk en vlug in brand en bieden een hoog rendement. Er zijn een aantal factoren waarmee je rekening moet houden:

 • Veiligheid: kies bij voorkeur houtsoorten vrij van hars zoals den of spar
 • Proper hout: verontreinigde houtsoorten vergroten het risico op gevaarlijke vonken
 • Langdurig gebruik: om lang en ongestoord te genieten kies je uiteraard droog hout
 • Schadelijke stoffen: behandeld en vooral geverfd hout in je vuurkorf zorgt voor schadelijke dampen

Veilig vuur aanmaken in je vuurkorf

Het vuur aanmaken in je vuurkorf is echt kinderspel. Leg enkele aanmaakblokjes samen met een kleine hoeveelheid aanmaakhout op de bodem van je vuurkorf. Wees geduldig en wacht tot er zich voldoende vlammen vormen vooraleer de houtblokken op het vuur te leggen. Vul regelmatig aan zodat het het vuur in je vuurkorf lang genoeg blijft branden. Doof het vuur met zand en dus zeker niet met water zoals spijtig genoeg maar al te dikwijls gebeurd.

Waar vuurkorven aankopen?

Een leuk aanbod vuurschalen- en korven vind je online tegen een scherpe prijs bij Emob4Garden, specialist in tuinmeubelen en loungesets.

Tags:, , , , , , , , , ,

Op wat moet je letten bij de aankoop van een loungeset?

We brengen steeds meer tijd door in onze tuin die we dan ook meer en meer beschouwen als een verlengstuk van onze woon- en leefkamer. Om volop van je tuin en de deugddoende buitenlicht te genieten zijn tuinmeubelen of een loungeset ideaal. Maar op wat moet je letten bij de aankoop van het meest geschikte loungeset voor in je tuin?

Een trendy loungeset brengt rust in je tuin en past bij het interieur van je woning

Een trendy loungeset brengt rust in je tuin en past bij het interieur van je woning

De keuze aan loungesets is onuitputtelijk. Je vindt loungesets in alle mogelijke materialen, kleuren, uitvoeringen en prijzen.  Aluminium en kunststof zijn ongetwijfeld de meest gebruikte materialen voor de productie van loungesets. Is je budget eerder beperkt, dan kun je een trendy loungeset ook gemakkelijk zelf maken uit steigerhout. Trendy loungesets worden nu meer en meer online gekocht. Op vele gespecialiseerde websites vind je alle nodige inspiratie voor de aankoop een loungeset. Goedkope loungesets koop je online.

Materialen trendy loungesets

Loungesets zijn er in alle mogelijke materialen. Kies voor een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal, dat zorgt voor de lange levensduur van je loungeset. De laatste jaren wordt bij de productie van loungesets steeds meer gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen voor loungesets zoals aluminium en kunststof waaronder vooral plastic, en PVC. Deze materialen bieden je dan ook vele voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar en laten ze zich gemakkelijk opbergen, zijn ze onderhoudsvriendelijk, bestand tegen alle weersomstandigheden en dus roestbestendig en zijn daar bovenop ook nog relatief goedkoop.   hoewaarloungeset2Naast deze trendy materialen wordt ook nog gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, riet, rotan en zelfs van natuurlijke grassen maar ook nog steeds van staal en smeedijzer. Loungesets uit smeedijzer en staal zijn stevig en comfortabel en geven een persoonlijk tintje aan je tuin maar bieden ook enkele belangrijke nadelen. Door hun gewicht zijn ze moeilijker verplaatsbaar. Daarnaast vragen ze meer onderhoud, zijn veel minder bestand tegen onze weersomstandigheden, roesten vlug en zijn ze een pak duurder.

 • Loungesets uit riet, rotan en natuurlijke grassen: geven een eigentijdse uitstraling van je tuin. Deze lichtgewicht materialen zijn ook milieuvriendelijk, vragen weinig of geen onderhoud, zijn gemakkelijk verplaatsbaar en zijn relatief goedkoop.
 • Loungesets uit steigerhout: kun je gemakkelijk zelf maken, zijn modern en vooral goedkoop. Ongebruikt steigerhout kun je kopen in de meeste houthandels en doe het zelf zaken. Gebruikt steigerhout is afkomstig uit de bouw en kun je in vele gevallen zelfs gratis verkrijgen. Een zelf gemaakt loungeset  uit steigerhout doet je dus veel besparen.

hoewaarloungesetROTAN

Het gebruiks- en zitcomfort van je loungeset

Naast het materiaal is uiteraard ook zowel het gebruikscomfort als het zitcomfort van je loungeset van groot belang. Een loungeset met de juiste afmetingen zorgt voor het meeste comfort. Een te smal, te groot of te laag loungeset is weinig comfortabel. Het gevoel dat je op de grond zit of veel te diep in je loungestoel wegzakt is onaangenaam. Test eerst je toekomstig loungeset of zijn gebruiks- en zitcomfort vooraleer je een definitieve beslissing neemt. Zo voorkom je allerlei onaangename verrassingen.

Je loungeset moet passen bij je interieur

We zoeken onze tuin steeds meer op om te relaxen en te ontspannen. Dat kan vooral door het inrichten van een rustig plekje met tuinmeubelen of een trendy loungeset met kleuren die bij je interieur past. Heb je binnenshuis bijvoorbeeld witte meubelen kies dan zeker geen rood loungeset voor in je tuin. Integreer zowel je tuinmeubelen als je loungeset in de stijl, de kleuren en de omgeving van je woning.

Goedkope loungesets koop je via internet

Een tip indien je op zoek bent naar een goedkope loungeset voor buiten, die toch tientallen jaren meegaat? Neem dan een kijkje in de webshop van Emob4Garden, waar je een mooi aanbod vindt tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kwalitatieve en betaalbare tuinmeubelen online

Tags:, , , , , ,

Wat zit er in de prijs van een woning bouwen met de formule ‘sleutel- op- de-deur’?

Een eigen woning bouwen met de formule ‘sleutel op de deur‘ wordt ook bij ons steeds populairder. Niet verwonderlijk, op deze manier blijft het bouwen van je droomwoning relatief betaalbaar. Maar wat verstaat men onder het bouwen van een huis ‘sleutel op de deur’ en wat zit er allemaal in de prijs van een woning bouwen volgens het principe ‘sleutel op de deur’?

hoewaarsleutelopdedeur

Bedrijven die woningen bouwen volgens het principe ‘sleutel op de deur‘ nemen het ganse bouwproces voor hun rekening, vanaf het ontwerp en de ruwbouw tot de eindafwerking en de uiteindelijke oplevering. Dat zorgt voor vele voordelen, niet alleen wat de kostprijs van zo’n woning betreft.  Met deze bouwformule word je ook heel wat werk uit handen genomen. Je moet in dit geval niet meer op zoek naar een architect of een aannemer, geen offertes vergelijken en je zelfs van de coördinatie van de bouwwerken niets aantrekken. Bouwbedrijven die volgens het principe ‘sleutel op de deur’ werken beschikken naast een ruime ervaring ook over uitgebreide documentatie, over plannen en zelfs over meerdere modelwoningen. Op die manier wordt kiezen wel erg gemakkelijk. Je krijgt zo perfect zicht over de planning en de het prijs van je toekomstige woning. Niet onbelangrijk, want dat kan je heel wat vervelende kopzorgen besparen.

Wat omvat de prijs van een woning ‘sleutel op de deur’?

Vraag is uiteraard wat de prijs omvat van zo een woning ‘sleutel op de deur’. Dat verschilt uiteraard van bouwbedrijf tot bouwbedrijf, maar dan gaat het haast uitsluitend om kleine details.

Dit zit meestal in de prijs van een woning ‘sleutel op de deur’:

 • Ontwerpfase: meestal beschikken deze bouwbedrijven over eigen architecten. Deze zullen in nauwe samenspraak met de bouwheerde woning gaan uittekenen. Je bepaalt onder andere de architectuur, het materiaalgebruik en de indeling, alles naar jouw wensen, binnen jouw budget en volgens de stedenbouwkundige voorschriften. Je uiteindelijke keuzes bepalen ook prijs van je sleutel-op-de-deur woning

  bij de start van de ruwbouw werken ligt de architectuur vast.

  bij de start van de ruwbouw werken ligt de architectuur vast.

 • Ruwbouw: bij de start van de ruwbouw werken ligt de architectuur vast. De binnen indeling en afwerking kan nog steeds aangepast worden. Je kan ook nog ook nog de verschillende afwerkingsmaterialen kiezen
 • Afwerkingsfase: in de afwerkingsfase is de materiaalkeuze van de vloeren, wandtegels en het sanitair bepaald. De vloeren kun je meestal nog steeds zelf kiezen of veranderen

Bijkomende kosten waar je zeker rekening moet mee houden:

 • Extra kosten: naast het prijskaartje van je woning ‘sleutel op de deur’, moet je nog met enkele extra kosten rekening houden zoals de registratiekosten, BTW en de notariskosten.
 • Registratiekosten: op de grond waarop je woning wordt gebouwd, betaal je in Vlaanderen tien procent aan registratiekosten
 • Notariskosten: deze worden berekend op de totale kostprijs van je woning, dus mét BTW (voorlopig nog altijd 21%)

Vraag gratis je catalogus aan

Meer info gewenst? Vraag dan hier gratis je catalogus aan bij Blavier!

Algemeen

 

Tags:, ,

Wat kost je huis als je het ‘sleutel op de deur’ laat bouwen?

Ondanks de weinig rooskleurige economische en financiële vooruitzichten dromen steeds meer landgenoten van het bouwen van hun droomhuis.  Niet iedereen maakt deze droom waar. Toch zijn er nog steeds verschillende en relatief betaalbare mogelijkheden. Dacht je er al aan om je woning volgens de populaire formule ‘sleutel op de deur‘ te laten bouwen? Door slim en doordacht te bouwen en door een optimale woningindeling ontstaan er steeds meer en nieuwe mogelijkheden om toch nog je eigen woning te realiseren. Als gevolg daarvan wordt het bouwen van woningen ‘sleutel op de deur’ steeds populairder. Wat is bouwen ‘sleutel op de deur’ en wat kost een woning ‘sleutel op de deur‘? 

Bouwen 'sleutel op de deur' maak het bouwen van een eigen woning betaalbaar en spaart je vele kopzorgen

Bouwen ‘sleutel op de deur’ maak het bouwen van een eigen woning betaalbaar en spaart je vele kopzorgen

Vooral de laatste jaren is ook bij ons het bouwen van een eigen woning grondig veranderd. Om de kostprijs ervan zoveel mogelijk te drukken zonder daarom noodzakelijk aan kwaliteit en wooncomfort te moeten inboeten, bouwen we in vergelijking met pakweg zo’n tien jaar geleden veel kleiner en dus compacter, gemiddeld zo’n twintig procent.  We kiezen daarbij voor meer energiezuinige maatregelen én nieuwe bouwstijlen en methoden. Steeds meer landgenoten kiezen voor het bouwen van hun een eigen woning volgens de formule ‘sleutel op de deur’ , en deze toch wel opmerkelijke evolutie komst uiteraard ook de prijs van een nieuwe woning ten goede.

Wat is bouwen ‘sleutel op de deur’?

Allemaal goed en wel, maar wat verstaat men onder een woning bouwen ‘sleutel op de deur’? Bedrijven die volgens deze bouwformule werken zijn perfect in staat het hele bouwproces voor hun rekening nemen. Dat gaat dan van de realisatie van het ontwerp, over de ruwbouw tot de afwerking en de uiteindelijke oplevering. Dat zorgt voor vele voordelen, niet in het minst de kostprijs van je woning.  Je moet dus geen architect en aannemer(s) zoeken, geen offertes vergelijken en de coördinatie niet voor je rekening nemen. De populaire bouwformule ‘sleutel op de deur‘ is vergelijkbaar met het bouwen met een algemene aannemer. Met dat belangrijke verschil dat bouwbedrijven die volgens het principe ‘sleutel op de deur’ bouwen over ruime ervaring en uitgebreide documentatie, over plannen en meestal over meerdere modelwoningen beschikken. Zo krijgen toekomstige bouwers in een minimum aan tijd een realistisch idee over hoe hun betaalbare woning er kan uit zien. Dankzij deze bouwformule heb je perfect zicht over de planning en het prijskaartje van je toekomstige woning, hetgeen je vele onaangename verrassingen kan besparen.

Sleutel op de deur' bouwfirma's staan in voor het complete bouwproces, van ontwerp tot oplevering

Sleutel op de deur’ bouwfirma’s staan in voor het complete bouwproces, van ontwerp tot oplevering

Weinig eigen inbreng

De nadelen van bouwen ‘sleutel op de deur‘ zijn beperkt.  Een bouwfirma die volgens de formule ‘sleutel op de deur’ bouwt neemt alles voor zijn rekening waardoor de inbreng van de opdrachtgever eerder beperkt is. Dat is voor de meeste bouwers meer een voor- dan een nadeel. Vele bouwers laten het bouwen van hun woning en wat daar allemaal komt bij kijken het liefst aan anderen over. Meer en meer bedrijven vertrekken van basisplannen en passen deze aan in nauwe samenspraak met de bouwheer.

Hoeveel kost een woning bouwen’sleutel op de deur’?

Ja, hoeveel kost een woning bouwen ‘sleutel op de deur‘? Ook bij het bouwen van een woning volgens de formule ‘sleutel op de deur’ heb je verschillende prijsklasse. Zo’n nieuwe woning heb je al voor gemiddeld 100000 euro. Daarbij is de prijs voor de grond uiteraard niet inbegrepen.  Dat maakt het bouwen ‘sleutel op de deur’ ongetwijfeld zo aantrekkelijk, zeker als je weet dat de gemiddelde prijs van nieuwbouw bij ons minstens het dubbele, of 200000 euro bedraagt. In vele gevallen komt bouwen ‘sleutel op de deur’ goedkoper uit dan het renoveren van een bestaande woning. En met het bouwen van je droomwoning volgens deze formule ben je in één klap van alle kopzorgen verlost.

Vraag gratis je catalogus aan

Meer info gewenst? Vraag dan hier gratis je catalogus aan bij Blavier!

Algemeen

 

 

Tags:, , , , , , , ,

Hoe energie besparen met een passiefhuis?

De energieprijzen voor het verwarmen van onze woning en van het water voor huishoudelijk en hygiënisch gebruik blijven hoog.We zijn dan ook voortdurend op zoek naar haalbare manieren om onze energierekening zoveel mogelijk te beperken. Dat is nodig, want Europa legt ons de verplichting op om tegen uiterlijk 2020 energieneutraal te bouwen. Dat betekent dat onze nieuwbouw woningen voor de productie van de onmisbare energie zelf moeten instaan.  Dat is alleen mogelijk door voortaan zo weinig mogelijk energie te verspillen. Als gevolg van deze maatregel worden steeds meer passiefwoningen gebouwd. Maar wat zijn passiefwoningen  en wat is het verschil met een energielage woning?

Een passiefhuis zorgt met een minimum aan energie voor een optimaal woon- en leefklimaat, zowel in de zomer als tijdens de winter

Een passiefhuis zorgt met een minimum aan energie voor een optimaal woon- en leefklimaat, zowel in de zomer als tijdens de winter

Koester je bouwplannen en wil je je energierekening voortaan zo laag mogelijk houden en toch voor een comfortabel woon- en leefklimaat zorgen? Dan is een passiefhuis bouwen wellicht iets iets voor jou! Zo een passiefhuis verbruikt weinig of geen energie voor de realisatie van een aangename binnenhuistemperatuur en dit zowel in de warme zomermaanden als tijdens de winterperiode.  Er worden dan ook steeds meer passiefhuizen gebouwd. Dat is nodig om de Europese norm om energie neutraal te bouwen te halen tegen 2020.

Wat is een passiefhuis?

Een passiefhuis heeft geen verwarmings- of koelsystem nodig om voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen. In een passiefwoning wordt met andere woorden weinig of geen ‘actieve’ energie gebruikt. Door luchtdicht te bouwen in combinatie met een optimale isolatie en ventilatie wordt de warmte in een passiefhuis zo lang mogelijk binnenshuis gehouden. Tegelijk wordt de warmte die in een passiefhuis aanwezig is maximaal gebruikt om je woning te verwarmen en om voor een voldoende warm water voor zowel huishoudelijk als hygiënisch gebruik te zorgen.

Lage energiewoning 

Er is een merkbaar verschil tussen een passiefwoning en een lage energiewoning. Een lage energiewoning is net als een passiehuis goed geïsoleerd en luchtdicht maar dan in veel mindere mate. De dikte van de isolatie bij een lage energiewoning  varieert tussen gemiddeld tien en twintig centimeter, waardoor zo’n lage energiewoning een verwarmingssysteem nodig heeft van maximaal 9 kW nodig. De installatie van deze verwarming weegt spijtig genoeg niet op tegen de kostprijs om te voldoen aan de normen van een passiefhuis, waardoor deze manier van bouwen nu ook bij ons steeds populairder wordt.

en lage energiewoning is net als een passiehuis goed geïsoleerd en luchtdicht maar dan in veel mindere mate.

en lage energiewoning is net als een passiehuis goed geïsoleerd en luchtdicht maar dan in veel mindere mate.

Warmteverlies zo klein mogelijk houden

Met een passiefhuis wil men het verlies aan warmte en energie zo klein mogelijk houden zo goed mogelijk te isoleren en deze woning volledig luchtdicht te maken door alle kieren, spleten en koudebruggen te vermijden. Een passiefhuis doet echter meer dan warmteverliezen beperken. Het zorgt ook tijdens de zomer voor een aangenaam binnenklimaat door de zonnewarmte zoveel mogelijk buiten te houden.

Goede ventilatie

Een uitstekende isolatie is onvoldoende om van een passiefhuis te kunnen spreken. Je kan je woning alleen uitstekend isoleren dankzij de plaatsing van een goed ventilatiesysteem dat niet alleen vervuilde buitenlucht, maar ook vocht en vieze geurtjes uit je passiefhuis moet houden. Op die manier wordt ook de vorming van schadelijke condens voorkomen. Om dit te kunnen realiseren wordt steeds meer gebruik gemaakt van mechanische ventilatiesysteem met warmte recuperatie. Dit systeem  zorgt voor een optimale ventilatie van je passiefwoning zonder enig energieverbruik.

Warmtepomp als bijverwarming

Dat een passiefwoning helemaal geen verwarming nodig heeft is een fabeltje. Er is ook in een passiefhuis steeds voldoende verwarming nodig om de koudste winterdagen dagen door te komen. Voor de bijverwarming van een passiefhuis  kiest men meestal voor de installatie van een milieuvriendelijke warmtepomp gecombineerd met zonnepaneleneen zonneboiler met vloerverwarming. En in een passiefhuis is uiteraard ook een systeem voor het verwarmen van het sanitaire water onmisbaar. Een zonneboiler of warmtepompboiler is daarvoor uitstekend geschikt.
Een passiefhuis is optimaal geïsoleerd, geventileerd en luchtdicht gemaakt

Een passiefhuis is optimaal geïsoleerd, geventileerd en luchtdicht gemaakt

 • Maximum energieverbruik passiefhuis: bij een passiefhuis ligt het totale energieverbruik voor warm water, verwarming en elektrische apparaten nooit hoger dan 120KWh/m² per geklimatiseerde vloeroppervlakte per jaar. Het energieverbruik voor verwarming mag zelfs maar 15KWh/m² geklimatiseerde vloeroppervlakte per jaar bedragen

De kostprijs van een passiefhuis

Het bouwen van een passiefhuis vergt een grotere investering. Het budget dat bij een klassieke woning voorziet voor een verwarmingssysteem gaat bij een passiefwoning integraal naar de extra isolatie. De meerprijs van een passiefhuis zal je op termijn terugverdienen. Die terugverdientijd varieert tussen de vijf en twintig jaar afhankelijk. Beschik je over een voldoende groot bouwbudget dan zorgt een passiefhuis op termijn alleen maar voor voordelen. Denk daarbij in de eerste plaats aan zijn laag energieverbruik, maar zeker ook aan de verschillende (overheids) premies die de bouw van een passiefhuis aantrekkelijk maken. 

 

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Hoe online Euro- Millions spelen?

Naast online Lotto spelen kun je uiteraard online Euro- Millions spelen. Wat anders gezegd van een euromillions pot die wekelijks varieert tussen de vijftien en de 150 miljoen euro en in sommige gevallen zelfs een veelvoud van dit bedrag. De Jackpot groeit sneller.  Met euromillions zijn er immers wekelijks twee trekkingen, één trekking op dinsdag en één op vrijdag. Is er geen enkele speler die de juiste nummers aankruiste, dan worden de winsten van rang één toegevoegd aan de winsten van rang één van de volgende trekking en dit van dinsdag op vrijdag en van vrijdag op dinsdag. 

hoewaareuromillionsformulier

Zoals dat met de klassieke Lotto het geval is, kun je euromillions spelen met een enkelvoudig formulier of met een meervoudig formulier. Ook als je online euromillions speelt heb je de keuze tussen beide formulieren. Met een meervoudig formulier vergroten je winstkansen aanzienlijk. Kies je voor een enkelvoudig formulier dan kruis op elk rooster telkens vijf cijfers en twee sterren aan. Dat kost je slechts twee euro per combinatie of per paar aantal roosters.

 • Combinaties met een enkelvoudig formulier: met een enkelvoudig formulier kun je deelnemen met maximaal zes combinaties. Elk roosterkoppel bestaat uit een rooster met cijfers en een rooster met sterren. Dat is dus precies hetzelfde als met de klassieke Lotto
 • Joker: je kan ook met Joker+ spelen. Selecteer het aantal combinaties waarmee je wenst te spelen per trekking, 1, 2, 3 of 4. Je kiest telkens een astrologisch teken onafhankelijk van het aantal gespeelde combinaties
 • Aantal opeenvolgende deelnames: je kunt telkens aan maximaal tien opeenvolgende trekkingen deelnemen. Daartoe volstaat het om het vakje van uw keuze aan te vinken. Om het te betalen bedrag te berekenen, vermenigvuldig je de inzet met het gekozen aantal trekkingenhoewaareuromillionstrekking
 • Voordelen online euromillions spelen: je papieren formulier laat je registreren in een Lotto verkooppunt, maar je kan dus ook online Euro-Millions spelen. Dan heb je dus geen last van eventueel verloren formulieren of van slecht ingevulde formulieren

Met een meervoudig bulletin

Met een meervoudig speelbulletin vergroten je winstkansen aanzienlijk. Je kunst dan immers tot maximaal 10 nummers en 11 sterren per rooster aankruisen in de plaats van 5 nummers en 2 sterren op het eenvoudig formulier. Vink eerst het aantal nummers (6, 7, 8, 9 of 10) en daarna het aantal sterren (2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 of 11) aan dat je wilt spelen. Vink vervolgens de gekozen nummers aan (bovenste rooster) en de gekozen sterren (onderste rooster). U kan ook met Joker+ spelen. Selecteer het aantal combinaties waarmee u wenst deel te nemen per trekking: 1, 2, 3 of 4.  En je kiest een astrologisch teken ongeacht het aantal gespeelde combinaties. Vink vervolgens de gekozen nummers aan (bovenste rooster) en de gekozen sterren (onderste rooster). Je kunt deelnemen aan maximaal 10 opeenvolgende trekkingen.

Waag je kans! Ga snel naar www.e-lotto.be en vul je deelnameformulier in. Ben jij de volgende?

Euromillions_bateau_300x250_benl

Tags:, , , , , ,