Bingo speel je nu online voor naturaprijzen of grof geld

Wie speelde nog nooit bingo, het spelletje met een getallenkaart. Diegene die het eerst alle nummers kan aankruisen en dus een volle kaart kan voorleggen, is winnaar. Nadat de voorbije jaren het bingo spelletje zodanig in verval geraakte dat het haast nog uitsluitend door rusthuisbewoners werd gespeeld, is het spelletje met de balletjes een opmerkelijke come back begonnen. Bingo speelt men nu online, én meestal voor grof geld. Dat daardoor meer en meer jongeren bingo spelen en de bingo sites als de gekende paddenstoelen uit het internet rijzen, hoeft nauwelijks gezegd. In wat verschilt het huidige online bingo met het eenvoudige spelletje uit grootmoeders tijd?

Het populaire bingo spelletje van weleer geraakte in de vergeethoek, en werd tot voor enkele jaren haast uitsluitend door rusthuisbewoners gespeeld

De principes van het bingospel zijn voor de meesten geen geheim. Dit spelletje is wereldwijd bekend. Bingo wordt door meerdere spelers gespeeld, iedereen krijgt een getallenkaart. Diegene die het spel in goede banen leidt trekt telkens een nummer. Tref  je de getrokken nummer op je getallenkaart aan, dan mag je die aankruisen. Een bingokaart telt 24 getallen, bestaande uit vijf rijen en evenveel kolommen. Het vakje in het midden is leeg, dat is de joker. Dit populaire bingo spelletje noemen nederlanders ook wel kienen. De bingogetallen variëren van 1 tot en met 75, in vaktermen American Bingo, of van 1 tot 90 en dan spreekt men van British en Australian Bingo. Nadat dit volksspel jarenlang in de vergeethoek was geraakt, speelt men nu bingo meer en meer online.

Kansspel met vele mogelijkheden

Bingo was, is en blijft een zuiver kansspel. Er bestaat geen methode waarmee je bingo naar je hand kan zetten. Er wordt matematisch wel aangenomen dat hoe hoger het aantal kaarten waarmee wordt gespeeld, hoe meer winstkansen je hebt. Bestaat geen techniek om je speelkansen te vergroten, dan zijn er wel verschillende speelmogelijkheden. Bingo was oorspronkelijk een gezelschapsspel, bestemd voor zowel jong als oud.  Bingo speelt men nu hoofdzakelijk online, en groeide de jongste jaren meer en meer uit tot een echt gokspel waarmee grof geld valt te verdienen… of te verliezen.

Gratis bingo spelen online

Maakte je nog geen kennis met bingo online, dan worden daartoe steeds meer en meer kansen geboden. Meestel kun je de eerste keer gratis bingo online spelen. Zo maak je gratis kennis met bingo online. En ook kun je met het spelletje prijzen winnen. Wil je graag meer waardevolle prijzen of grotere geldbedragen winnen, dan kun je ook die eerste keer geld inzetten. Je hoeft dus niet langer je huis uit om bingo in groep te spelen.

Speel bingo online met mate

Bingo online is een kansspel dat door de bevoegde kansspelencommissie ook werd goedgekeurd. Samen met poker, black jack, backgammon en roulette is bingo het populairste online game waarmee je zowel waardevolle prijzen in natura als (grote) geldbedragen kunt winnen. Speel deze kansspelen met mate, zelfs het eenvoudige bingo spelletje. Ook aan bingo geraak je vlugger verslaafd dan je denkt. Speel je bewust niet graag voor geld, dan zijn er voldoende websites die gratis bingo spelen online mogelijk maken. Bingo online, ook gratis,  maakt het spelletje met de balletjes weer aantrekkelijk voor jongeren die van achter hun vertrouwde pc of laptop kunnen meespelen.

Jongeren spelen nu meer en meer bingo van achter hun vertrouwde pc of laptop

Bingo online bij  Win2day

Het succes van online bingo doet het aantal online games sites dagelijks toenemen. Eén ervan is win2day, dat naast tal van online games nu ook bingo online aanbiedt! Bij Win2day speel je zowel voor naturaprijzen als voor het grote geld, de jackpot. Win2day.be beschikt over 5 bingokamers, waar je kan kiezen tussen het populaire 90 & 75 ball bingo aan, met 24/7 community chat, chatspelletjes, en alle andere populaire casinospelletjes.
Om met bingo online kennis te maken geniet iedere nieuwe speler die voor de eerste keer bingo online speelt bij Winn2day een welkomsgeschenk van 50 euro bij de eerste cash transfer naar Bingo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , ,