Bidrivals ervaring

ervaring met bidrivalsBidrivals is helemaal geen nieuwe site. Misschien heb je er nog maar pas van gehoord en bent je op zoek naar meer informatie. Wel, die zal je hier in elk geval vinden. Zelf ben ik ondertussen anderhalf jaar lid van Bidrivals.com. In deze blogpost is het mijn bedoeling om mijn Bidrivals ervaring met iedereen te delen. Update: Bidrivals bestaat niet meer. Was het uiteindelijk allemaal bedrog?

Wanneer en waarom lid geworden

Ik werd lid bij Bidrivals via een banner die ik zag staan op een Engelstalig forum. Normaal gezien klik ik niet veel op banners, maar die banner sprak me echt wel aan. Ik klikte door naar de website en zag dat het ging om een online veiling website, maar wel anders dan Ebay of. De live veilingen prikkelden onmiddellijk mijn interesse: er stonden camera’s, LDC tv’s, smartphones en Wii’s te koop voor nog geen 15 EUR. Dat kon toch alleen maar bedrog zijn? Nieuwsgierig als ik was besloot ik om me toch lid te maken. Ik had helemaal geen ervaring met dergelijke online veiling sites en wou er toch wel eens het fijne van weten. Bovendien kreeg ik 1 gratis bieding na aanmelding.

Hoe gaat Bidrivals in z’n werk

Het concept is niet zo moeilijk. Als je een paar keer de site bekijkt, dan heb je het al vrij snel door. Er staan een heleboel live veilingen op waar je als internetgebruiker kan op bieden. De prijzen variëren: smartphones, LCD schermen, MP3’s, Ipads, Laptops, dure camera’s, kortom allemaal zaken waar je altijd wel iets mee bent, maar die je vaak niet kan kopen omdat ze in de gewone winkel heel duur zijn. Deze zaken worden online geplaatst op een bepaald tijdstip. Vanaf dan kan iedereen beginnen met bieden. Telkens je biedt, verhoogt de prijs van het product met 1 cent. Een bieding kost je 50 cent. Biedingen kan je kopen in handige pakketten. Eens je pakket opgebruikt is, kan je uiteraard niet meer bieden. Maar goed ook, want Bidrivals is anders behoorlijk verslavend. Heb jij het laatste bod uitgebracht, dan kan je het product kopen voor die prijs. Stel, jij bent de laatste bieder voor een LCD scherm dat momenteel aan 55,69 eur staat, dan dien jij 55,69 EUR te betalen aan Bidrivals en dan sturen ze de TV op.

Huh, een LCD TV voor maar 55,69 EUR, dat ruikt naar bedrog?

Wel nee, natuurlijk niet. Je moet namelijk weten, per bieding gaat de prijs van het product met 1 cent omhoog en dient de gebruiker 50 cent te betalen. Reken maar even mee: 55,69 eur, dat is dus 5569 biedingen van 1 cent. Dit getal moet je vermenigvuldigen met de 50 cent die Bidrivals voor iedere bieding heeft gekregen. Zo kom je op 2478,50 EUR uit. Zoals je ziet, maakt Bidrivals helemaal geen verlies, in tegendeel. En zo is iedereen tevreden: jij hebt een tv gekocht voor 55,69 eur (+ 50 cent per gedaan bod), Bidrivals heeft er (2478,5 EUR – de waarde van de LCD TV) aan verdiend. Bovendien werken ze met een Fair Auction Guarantee: ze maken geen gebruik van computerprogramma’s om zelf te bieden op eigen veilingen en hun medewerkers + gezinsleden mogen ook niet bieden.

Bidrivals pakketen kopen: gebruik de coupon code!

Betaling BidrivalsBidrivals pakketten (=biedingen) bestaan er in vele formaten. Zo heb je al een pakket ter waarde van €15, maar als je erg zeker wil zijn dat je een bepaalde bieding wint, dan kan je ook een pakket ter waarde van 500 EUR kopen. Hier vind je meer informatie over alle pakketten en hun prijzen. Kijk echter steeds eerst op deze pagina of er geen coupon code beschikbaar is. Af en toe geeft Bidrivals een couponcode uit waarmee je bijvoorbeeld extra gratis biedingen krijgt als je een pakket aankoopt.

Betalingen gebeuren veilig via Paypal, of als je dat niet hebt kan je ook betalen via iDeal, Maestro, Visa. Dit werkt allemaal perfect en ik heb er nog geen problemen mee gehad.

Tips om te winnen

Wel, eigenlijk wil ik hier niet te veel reclame maken van wat ik al heb gewonnen. Want hoe meer leden, hoe meer concurrentie er is voor bepaalde producten. En als jij dus ook lid wordt, dan heb ik er een concurrent bij. Ok, zo erg is dat ook niet, want er zijn heel veel live biedingen op elk moment van de dag. En hoe meer leden, hoe meer nieuwe producten Bidrivals gaat veilen. Hier kan je zien hoeveel live veilingen er momenteel lopen.

Als ik je enkele gouden tips mag meegeven:

  • Ga na welke tijdszones het meest interessant zijn om te bieden. Heel vroeg in de morgen liggen de meeste mensen nog in hun bed. Dan heb je sowieso meer kans om te winnen. Biedt bij voorkeur niet in het weekend, maar wel in de week tijdens te werkuren.
  • Ga niet te snel bieden bij het begin, kijk de kat uit de boom. Hoeveel concurrerende bieders zijn er? Hoeveel keer heeft de concurrerende bieder al geboden (hoe meer, hoe groter de kans dat zijn budget op is)
  • De grootste biedpakketten bieden je de grootste kans om te winnen (die van 500 EUR), maar speel steeds met mate!
  • Laat je niet te veel afschrikken door negatieve ervaringen van anderen. Het zijn steeds de negatieve mensen die zullen klagen dat ze niets gewonnen hebben. Winnaars zullen nooit te veel reclame maken, want dan wordt de concurrentie alleen maar groter.
  • Concentreer je op een veiling tegelijk en ga er 100% voor! Wees niet bang om te bieden, zo toon je de concurrentie dat je er echt voor wil gaan!

En last but not least, word zo snel mogelijk lid van Bidrivals. De site wint steeds meer aan bekendheid. Hoe meer leden, hoe moeilijker om producten te winnen. Place to be: www.bidrivals.com!

Succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...