Beste prijzen voor je droomkeuken

Je keuken is ongetwijfeld de plaats van je woning waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt. Je droomkeuken is er dan ook een voor het leven. De laatste jaren was op dit vlak een grote evolutie merkbaar.  Bij het ontwerpen van nieuwe keukens hebben ontwerpers steeds meer aandacht  voor het design. Een mooie keuken geeft ongetwijfeld extra uitstraling aan je interieur. Het uitzicht en de vormgeving zijn uiteraard niet onbelangrijk, maar je keuken moet in de eerste plaats practisch en efficiënt zijn. Ergonomie, duurzaamheid, een logische indeling en vooral gebruiksvriendelijkheid staan hierbij vooraan. In vele gevallen moeten we onze dromen wat milderen, vanwege het prijskaartje. Wat zijn de beste prijzen voor je droomkeuken, en waar kunnen we daar best voor terecht?

Je keuken is ongetwijfeld het warm kloppende hart van je woning, en wordt niet alleen  intens gebruikt.  Het is zéker ook dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor het ganse gezin. Het design van onze keukens ging er vooral de laatste jaren sterk op vooruit. Je keuken moet bij het interieur van je woning passen, maar moet in de eerste plaats functioneel, veilig, gebruiksvriendelijk en stabiel zijn en je een maximum aan opbergruimte bieden. Heb je dé keuken eindelijk gevonden, ga dan ook na hoe vlug ze kan geïnstalleerd worden. Je wil immers zo vlug mogelijk van je nieuwe keuken kunnen genieten.

Kies voor een totaaloplossing

Kies bij voorkeur een totaaloplossing, koop  je keuken daar waar men ze ook zo vlug mogelijk zélf zal installeren. Dat heeft het voordeel dat je slechts met één team installateurs afspraken moet maken, hetgeen zowel de voorbereiding als de plaatsing zal vergemakkelen, met belangrijke tijdswinst tot gevolg.

Kookeiland steeds populairder

Een kookeiland wordt steeds populairder. Een werkblad uit natuursteen heeft onze voorkeur.  Welke keukentoestellen zijn onmisbaar in je keuken? Hoe meer je vooraf nadenkt en brainstormt, hoe beter je de keukenadviseur inzage kunt geven in je keukenplannen.  Een ruime keuken is er een met voldoende werk- en bergruimte. Een opzetkast, bovenop het werkblad van je keuken zorgt daar voor. (Bron foto: Interieurdesigner.be)

Binnenafwerking belangrijk

Krijgt het design en de functionaliteit steeds meer aandacht, dan mag je de kwaliteit van de binnenafwerking niet vergeten, die is belangrijk voor de levensduur van je toekomstige keuken. Kies voor laminaat in plaats van het veel gebruikte melanine, ook voor kasten en laden. Laminaat is een materiaal met een hoge slijtvastheid en uitstekend bestand is tegen water en allerlei scheikundige producten. Een keuken met een laminaatafwerking is onverslijtbaar.

Beschikbare ruimte maximaal benutten

Probeer je beschikbare ruimte maximaal te benutten. Opbergladen, uitgerust met kogellagers en geleiders, helpen je daarbij. Ze maken je opbergladen immers volledig uittrekbaar. Het gebruik van kogellagers en geleiders verhoogt ook de duurzaamheid van je keuken.  Uittrekbare opbergladen zijn ook stukken gebruiksvriendelijker dan de klassieke onderkasten.

Onderkasten met sokkel

Bescherm je keukenkasten door de onderste reeks kasten te voorzien van een sokkel in plaats van pootjes of voorzetplinten, zeker bij een renovatieproject. Zijn er oneffenheden in je keukenvloer, dan zal zo’n sokkel zich moeiteloos aanpassen. Dat is met pootjes en/of plinten zéker niet het geval. Een sokkel uit het waterbestendige multiplex is een aanrader.

Beste prijzen voor totaaloplossing droomkeuken

Ga je voor een functionele en goedkope keuken, dan kom je automatisch terecht bij Eggo.be.  Eggo biedt reeds kwalitatief goede keukens vanaf 2000 euro. Het koopt zijn keukens goedkoop in, en kan je zo extreem hoge kortingen bieden. Eggo- keukens voor 2000 euro zijn compleet uitgerust,  zelfs mét vaatwasser. Je hebt hier de keuze uit meer dan 300 keukens. En evenmin onbelangrijk: met Eggo kies je meteen voor een totaaloplossing, want het regelt de installatie van je keuken zelf.

Beste prijzen droomkeuken ook online

De beste prijzen voor je droomkeuken vind je ook online. Keukenplaats is gespecialiseerd in eigentijdse keukens van Duitse makelij en heeft drie kwalitatief goede keukens voor minder dan 200o euro in aanbieding.  Dat kan  door rechtstreekse aankoop, het uitschakelen van tussenpersonen, eigen verkopers en dure reclamecampagnes. Een van deze voordelige aanbiedingen is de Florida keuken, uitgerust met koelkast, bakoven, kookplaat, afzuigkap en twee jaar garantie voor 1950 euro. Voor een vaatwasser betaal je 390 euro extra. De Seatle keuken in hoogwaardige hoogglas, is uitgerust met een koelkast (energieklasse A), een bakoven, keramische kookplaat en afzuigkap met eveneens twee jaar garantie voor 1999 euro. Een vaatwasser kost 399 euro extra. Alle apparaten zijn van het merk Indesit. Dé absolute blikvanger is de  Eureka keuken met de beste prijs/kwaliteitsverhouding . Je hebt de keuze uit dertien trendy frontkleuren en deze Eureka keuken is verder uitgerust met een koolkast, een bakoven, een kookplaat, afzuigkap van Indesit en twee jaar garantie voor 1699 euro. Voor een vaatwasser betaal je 399 euro extra. Voor info en afspraak kan je terecht op keukens Duitsland. nl (ook leverbaar in België).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,