Beste prijzen voor favoriete trouwringen

Trouwen is houwen zo zegt een Vlaams spreekwoord, en daar zijn trouwringen het zichtbare bewijs van. Het kiezen van trouwringen is ongetwijfeld een van de zenuwslopendste opdrachten die je tijdens de voorbereiding van jullie huwelijk moeten uitvoeren. Trouwringen zijn er nu eenmaal in verschillende materialen en ontwerpen, en dat maakt je keuze zeker niet gemakkelijker op. Waar moet je op letten om van jullie trouwringen geen miskoop te maken? Waar vind je de beste prijzen voor je favoriete trouwring, ook met een eerder beperkt budget?

 

Hoe kies je trouwringen aan de beste prijs? Wanneer alles goed gaat, is je trouwring toch voor het leven? Trouwringen kiezen doe je uiteraard niet alleen, maar na samenspraak met je partner en diegenen die je nauw aan het hart liggen. Stel vooraf een budget voorop, en houd je daar aan. Dat vergemakkelijkt het zoeken en sluit  ontgoochelingen uit. Zo zal je minder zoeken naar ringen die je financieel niet aan kan.

Trouwringen met uiteenlopende prijzen

 

Zoveel verschillende ontwerpen en materialen voor trouringen, zoveel verschillende prijzen. Trouwringen zijn gemaakt van edele metalen, maar alle edelmetalen zijn lang niet hetzelfde. Zilveren trouwringen zijn momenteel erg geliefd. Ze bieden je dan ook vele voordelen. Zilver is een zacht edelmetaal, dat zich gemakkelijk laat bewerken en waarmee naar hartelust valt te experimenteren. De meest originele ontwerpen vind je ongetwijfeld tussen deze zilveren trouwringen. Om  zilveren trouwringen voldoende hardheid te geven zodat hij beter bestand is tegen slijtage, worden er andere metalen aan toegevoegd. Zilveren trouwringen zijn budgetvriendelijk, er zijn er al vanaf 29 euro. Wil je een goede zilveren trouwring die tegen een stootje kan, dan mag je rekenen op 50 euro per ring.

Wil je als de meerderheid ter trouwlustigen een gouden   trouwring, dan zal je daar uiteraard meer voor betalen. Goud is nu eenmaal heel wat duurzamer dan zilver. Om ook dit edel metaal slijtagevaster te maken, worden er allerlei materialen aan toegevoegd als koper voor rood goud, zilver voor geel  en palladium voor wit goud. Hoe meer goud, hoe geler je trouwring, dan spreek je doorgaans van 24, 22 of 18 karaat. Voor wie op geen euro moet kijken, zijn er ook platina trouwringen met indrukwekkende prijzen. Platina is een uiterst zeldzaam edelmetaal, vandaar.  Platina behoudt zijn uitstraling, wordt nooit dunner zoals zilver, en is anti- allergisch. Voor wie van al deze voordelen wil genieten, maar de prijs al té hoog is gegrepen, zijn er trouwringen uit palladium, met hetzelfde uitzicht als platina maar met een prijs die vijf keer lager is. Titanium is nog zo’n geschikte vervanger voor platina. Dit materiaal oogt veel stoerder, en is dan ook hét favoriete materiaal van vele mannen. Titanium heeft ook alle eigenschappen van platina.

Hou steeds de voordeelacties in ’t oog

 

Voordelige trouwringen met de beste prijzen koop  je op verschillende locaties. Er is de juwelier, waar je deskundige begeleiding krijgt. Maar de juwelier is lang niet de enige waar je betaalbare trouwringen koopt. Er is zde goudsmid, aan te raden is aan al diegenen die kiezen  voor exclusief ontwerp.  Sinds internet overal goed ingeburgerd is, kan je ook online trouwringen kopen, in vele gevallen aan de beste prijs. Kijken en vergelijken dat je ongetwijfeld besparen. Zéker wanneer je de verschillende voordeelacties op de voet volgt. Juweliers wapenen zich daarmee tegen deze verhoogde concurrentie. Een gratis tweede trouwring is lang geen uitzondering meer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,