Beste prijzen Velux: grote collectie lichtregelaars

Het licht in je woning regelen, een kamer verduisteren, het zonlicht temperen, een kamer lichtdicht maken en je woon- en leefruimte verduiseteren en beschermen tegen warmte en koude. Velux kan het allemaal, en voldoet ongetwijfeld aan al je wensen om je woon- en leefcomfort te optimaliseren.  Op wat moet je zéker letten bij de aankoop van een van de vele Velux- producten, en waar kopen we Velux verduisteringsgordijnen, duo- gordijnen, rolluiken en zonneschermen aan de beste prijzen?

Velux producten zijn uit je woning nauwelijks nog weg te denken. Velux is hier zo goed ingeburgerd, dat het de verzamelnaam is geworden voor alle verduisteringsproducten. Velux biedt je met zijn exclusieve ontwerpen, een optimaal gebruik van het natuurlijke daglicht, een complete verduistering voor een verkwikkende slaap en/of een afdoende bescherming tegen warmte en vervelende insecten. Voor al deze problemen is er gegarandeerd een oplossing met een Velux- dakvenster of een van de andere populaire Velux- producten. En je moet beslist geen handige Harry zijn om zo een Velux – dakvenster te installeren, integendeel. Het exclusieve en eenvoudige Pick&Click systeem verzekert een eenvoudige installatie.

Aangepast aan de jongste mode- trends

 

De tijd dat er bijzonder weinig variatie was in ontwerpen en kleuren van al deze ‘lichtregelaars’ is gelukkig lang achter de rug. De nieuwe generatie (rol) gordijnen zijn beschikbaar in vele (mode) kleuren, aangepast aan ieders interieur. Ze zijn zowel beschikbaar in een manuele- als een electrische versie en werken zelfs op op zonne- energie.  Al deze Velux- producten zijn moeiteloos te combineren. Zo biedt de combinatie van een zonnescherm met een verduisteringsgordijn en muggengaas het meest ideale binnenklimaat, noodzakelijk voor een maximaal wooncomfort.

Zonnescherm op buitenkant raam

 

Velux- zonneschermen kan je op de buitenkant van je raam installeren. Zo kan je de schadelijke zonnestralen buitenshuis houden. De warmte wordt  met ruim tachtig procent terug geschroefd. Het scherm is daarenboven uitgerust met een netweefsel, dat voldoende daglicht binnenlaat en het uitzicht op de buitenwereld behoudt. Dit Velux- zonnescherm werd ontworpen voor een gemakkelijke plaatsing en bediening vanuit je woonkamer.

  • Richtprijs zonneschermen: afhankelijk van afmetingen, uitvoeringen en materialen. Velux- zonneschermen heb je al vanaf 51 euro.

Manueel duo- gordijn

 

Is een combinatie van een verduisterings- en een vouwgordijn voor een donkere slaapkamer met getemperd zonlicht. Dit is ongetwijfeld de meest ideale oplossing voor multifunctionele ruimtes als studentenkamers. Het Velux manueel duo- gordijn is ook bijzonder handig om een minder fraai uitzicht te verdoezelen of  om de nodige privacy te realiseren. Het bestaat in een voorgeassembleerde uitvoering waar beide gordijnen één geheel vormen,  of in een zelf samen te stellen versie waarbij het zwevend vouwgordijn vrij kan bewegen. In deze laatste uitvoering is het verduideringsgordijn beschikbaar in vier modekleuren, terwijl het vouwgordijn alleen in wit verkrijgbaar is. Kies je voor de zélf te assembleren versie, dan heb je de keuze uit een ruimer gamma kleuren en motieven voor zowel het verduisterings-  als het zwevend vouwgordijn.

  • Richtprijs duo- gordijn: vanaf 61 euro.

 

Verduisteringsgordijn maakt kamer lichtdicht

 

Het Velux- verduisteringsgordijn  maakt een kamer voor maar liefst 99 procent lichtdicht, en is vooral geschikt voor het verduisteren van slaapkamers. Het is gemaakt van 100 procent vuilafstotend polyester, met aan de buitenzijde een thermocoating om extra te isoleren. Een verduisteringsgordijn van Velux is beschikbaar in vele trendy kleuren en motieven, met een traploze bediening.

  •       Richtprijs Velux- verduisteringsgordijn: vanaf 72 euro.

 

 Velux rolluiken beperken energieverbruik 

 

Velux rolluiken zijn een totaaloplossing voor een maximaal woon- en leefcomfort.  Met deze rolluiken kan je zowel optimaal verduisteren als je interieur beschermen tegen warmte en koude. Andere voordelen van het Velux rolgordijn zijn je verhoogde privacy en anti- inbraakbeveiliging. Bij barre weersomstandigheden reduceren ze  het storende geluid van regen en hagel, en tijdens de wintermaanden bespaar je heel wat energie danzij hun goede themische isolatie. Velux rolluiken zijn perfect integreerbaar op je raam en in je dak, en zijn van binnenuit gemakkelijk te bedienen. Ze zijn beschikbaar in een electrische versie, op zonne- energie en met manuele bediening.

  • Richtprijs Velux rolluik: vanaf 85 euro. 

Voor meer informatie of bestellingen kan je terecht op http://www.veluxshop.be/nl

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,