Beste laminaat prijzen ook online

Laminaat of parket als vloerbedekking? Dat is en blijft een moeilijke keuze, zéker omdat je vloerbedekking de sfeer van je interieur te bepalen. Je vloerbedekking past immers bij voorkeur bij het interieur van je woon- en leefomgeving, maar wat als je regelmatig  je interieur aan je voorkeur aanpast? Is het verschil tussen laminaat en parket uitsluitend te herleiden tot hun prijskaartje, of is er meer aan de hand? En, misschien wel het belangrijkste om je keuze te bepalen: wat zijn de beste laminaat prijzen?

De keuze tussen laminaat en parket is verre van gemakkelijk. Beiden bieden je een uitgebreid gamma aan kwaliteit, materialen, legpatronen en… prijzen. Was vroeger het verschil tussen laminaat en parket gemakkelijk te herkennen, dan is dat nu al heel wat moeilijker. De kwaliteit van laminaat ging er ook opmerkelijk op vooruit. Laminaat bestaat uit verschillende lagen kunststof. Parket daarentegen is gemaakt uit massief houten, en in vele gevallen uit verschillende lagen, precies zoals dat bij laminaat het geval is.

Levensduur bepaald je keuze

Voor je een definitieve keuze maakt tussen hout en parket, moet je eerst uitmaken welke eisen je aan je toekomstige vloerbedekking stelt. Verander je regelmatig van interieur, of hou je het graag zo lang mogelijk bij ‘het oude’? De levensduur van laminaat hangt in grote mate af van de kwaliteit van zijn beschermlaag. Eens deze beschermende toplaag verdwenen, ben je aan een nieuwe laminaatbedekking toe. Parket kan niet alleen beter tegen slijtage, maar is meestal ook nog te herstellen en/of eventueel bij te schuren. Een goede parketvloer die regelmatig een aangepaste onderhoudsbeurt krijgt, gaat levenslang mee.

Hoe intens wordt je vloer gebruikt?

Een vloerbedekking in  je woonkamer heeft vlugger met tekenen slijtage af te rekenen dan  bijvoorbeeld in je slaapkamer, dit als gevolg van zijn intenser gebruik. Alle laminaatsoorten kregen een nummer. Hoe hoger dat nummer, hoe beter bestand  tegen intens gebruik. Voor thuisgebruik is laminaat met een classificatie tussen 21 en 23 aangewezen.

Beste laminaat prijzen

De prijzen van laminaat lopen sterk uiteen, en hangen in belangrijke mate af van de kwaliteit van hun beschermlaag. Laminaat is er in alle motieven en kleuren en is soms niet van een échte parketvloer te onderscheiden. Parket met een vergelijkbare kwaliteit is meestal duurder. Om meer duidelijkkheid in  de prijskaartjes van laminaat te brengen, plaatsen we de prijzen van drie belangrijke spelers op de markt van vloerbekleding naast mekaar:

  • Floormarket: vanaf 6,30 euro/m2.
  • Beste koop Carpetright : Practisch én duurzaam met een dikte van 7 mm, samengesteld uit drie stroken, en leverbaar in drie modekleuren, voor 7,99 euro/m2. De prijzen voor laminaat variëren bij Carpetricht van 7,99 euro/m2 tot 31,99 euro/m2 voor Magnitude laminaat met een dikte van 8 mm, vier- groeflaminaat met een natuurgetrouw gesign. Verkrijgbaar in maar liefst acht prachtige eiksoorten. Regelmatig vind je bij Carpetricht voordeelacties voor alle soorten vloerbekleding. Een van de populairste kortingen is een gratische vijfde vierkante meter bij aankoop van laminaat of parket. Bezoek daarom regenmatig de website om op de hoogte te blijven van deze promoacties bij Carpetricht.
  • Laminaat-online.com: De beste laminaat prijzen tref je nu ook online aan. Laminaat-online.com is een van de belangrijkste spelers op de markt. Niets is eenvoudiger dan laminaat online kiezen bij Laminaat- online, waar je rustig thuis je keuze kunt maken. Laminaat online garandeerd een garantie die varieert tussen 15 en 25 jaar, afhankelijk van je keuze. De collectie is hier opgebouwd rond de kwaliteitsproducten van Witex. Op eenvoudige  aanvraag, krijg je bij Laminaat-online zelfs enkele stalen van je favoriete laminaat toegestuurd. Dat kost je 5,95 euro per zending. In ruil krijg je een waardebon ter waarde van je bestelde stalen. Vanaf een bestelling met een bedrag van 560 euro (incl.btw) wordt alles thuis geleverd.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,