Beste jacuzzi prijzen voor maximaal genieten

Je stelt meer en meer eisen aan zowel je lichamelijke conditie als aan je uiterlijk. Je wil er immers graag zo lang mogelijk goed en jong uitzien, én in beweging kunnen blijven. Deze evolutie maakt de jacuzzi zo populair. Steeds meer landgenoten kiezen voor een privé- jazucci, waardoor vele badkamers tot échte private beauty centers uitgroeien. Een jacuzzi of bullebad koop je nu niet precies iedere dag. Een keuze maken is dan ook niet altijd even gemakkelijk, het aanbod wordt immers steeds groter. Met welke tips hou je bij voorkeur rekening om van je prive jacuzzi geen miskoop te maken? En aan welke veiligheidsvoorschriften moet zo’n bubbelbad voldoen? Goede informatie is belangrijk, want een jaccuzi is niet goedkoop. Waar vinden we de beste jaccuzzi’s aan de meest voordelige prijzen?

Zowel de keuze, als de installatie van een jacuzzi is geen eenvoudige karwei. Er bestaat  immers een uitbegreid gamma aan modellen, design en prijzen. De ene jacuzzi of bubbelbad is immers de andere niet. Dé hamvraag hierbij is uiteraard met welk doel je besloot een jacuzzi te kopen. Gaat het uitsluitend om ontspanning, of om het therapeutisch gebruik van je jacuzzi? Ook de standplaats ervan bepaald uiteindelijk je definitieve keuze.

Grotere jacuzzi, hogere energiefactuur

Je vooraf goed informeren over de verschillende mogelijkheden is een must de juiste keuze te maken. Heb je nog kleine kinderen, overweeg dan bij voorkeur een grotere jacuzzi. Kinderen zien zo’n gigantisch bad meer als een zwembad.  Bestaat je gezin echter uit minder dan vier personen, dan is je keuze veel gemakkelijker. Dan heb je immers voldoende aan een compacte jacuzzi, dat bespaart je heel wat energiekosten en waterverbuik. Zo een kleinere jacuzzi vraagt ook veel minder onderhoud.

ontspanning of therapie?

Vraag is ook met welk doel je een jacuzzi  koopt. Gaat het bij jou in de eerste plaats om ontspanning, of zal je de jacuzzi vanuit gezondheidsoverwegingen gebruiken? Gaat het je hoofdzakelijk om ontspanning na een drukke werkdag, overweeg dan  je toekomstige jacuzzi uit te rusten met enkele intressante sfeeropties als een onderwaterverlichting, een combinatie van radio, cd en dvd toestel, een viedeo en een klaterende waterval. Koop je een jacuzzi vanuit therapeutisch oogpunt, dan is een een jacuzzi uitgerust met een aroma- en/of massagetherapie zeker aan te raden.

In open lucht of binnen?

Wil je in open lucht genieten, of verkies je toch maar de privacy van je badkamer? Je zal deze knoop ongetwijfeld vooraf moeten doorhakken. De plaats waar je de jacuzzi wil installeren bepaald immers zijn uiteindelijke aflmetingen. Die bedragen gemiddeld 220x215x95 cm. Leeg schommelt het gewicht zijn tussen 200 en 350 kilo. De meeste jacuzzi’s bestaan uit één geheel, en moet dan ook zo geplaatst worden. Is de toegang tot de ruimte waar je de jacuzzi zal installeren, voldoende voor een probleemloze plaatsing?

Beste jacuzzi prijzen

Jacuzzi prijzen lopen erg uiteen, en variëren van gemiddeld 2500 euro tot 20000 euro:

  • Sunspa Benelux Ibiza 1900 1 cl: vier zit- en één ligplaats, waterval, 20 massagesets, stuntprijs 2798 euro ipv 3899 euro.
  • Sunspa Benelux Geneviève 1500 1 cl: twee zit- een één ligplaats, 19 massagesets, 2795 euro.
  • Sunspa Benelux Palermo 2400-IMD: vijf zit- en één ligplaats,  waterval, 39 massagesets, stuntprijs 5250 euro ipv 7495 euro.
  • Spas jacuzzi’s Star Spas Gemini/Scorpio: twee zitplaatsen, stereo installatie met pop up speakers, 6990 euro.
  • Bo Spas Aruba: drie tot vier zitplaatsen, één twinplaats en regelbare waterval, 6950 euro.
  • Bo Spas Malibu: vijf zit- en twee ligplaatsen, 6950 euro.
  • Bubbelkoning Long Beach: vier zit- en één ligplaats, zeventig massagejets, 5395 euro.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,